Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1821876

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Dessvärre så tror jag att det måste till en skada, typ hjärnskakning innan DN eller domare reagerar. DÅ hade saken hamnat i ett annat ljus. Man jobbar alltså inte PREVENTIVT utan "matchbilden" är viktigare. En 5+game på CP så var risken stor att Brynäs hade gjort match av det hela och domare vill ju som bekant inte "avgöra" matcher. Bara en domare kan komma på en så idiotistk logik att det är DE som avgör matcherna och inte spelaren som gör den idiotiska gärningen. Men det är en annan historia.

Jag hade önskat att Lindblom hade legat kvar och gjort en Ronaldo. Då hade rättsskipningen kommit som ett brev på posten.. Och Lindblom hade kommit tillbaka på något mirakulöst sätt.

Fast då hade DET blivit snackisen att Lindblom var en filmare...Och inte själva gärningen som sedan länge är bortglömd...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Jag håller med dig. Det har blivit matchstraff plus avstängning av betydligt lindrigare situationer, se t.ex. Hedmans senaste matchstraff och medföljande avstängning som jag länkar nedan. Sedan sitter Wikegård några veckor senare och kritiserar Hedman för att han inte längre tacklas, vilket inte jag heller hade gjort då man blir avstängd för allt som fingranskas av CMore, så länge man spelar i "fel" klubb så klart.
www.youtube.com/watch?v=EMLfIlsLCGs
Kommentera