Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1828328

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apmonstret av hatbrottslig typ har det svårt nu. Här följer vi ju vad som händer i hockey runt om i landet och konstaterar bl a att Apans vilda köpfest fortsätter och de fyller laget med legoknektar, finansierade genom nedsläckta julgranar i hålan som Gud glömde.

Svårt att bära för apmonstret, så vad gör han?

Han ljuger, som vanligt.

Ljuger ihop en historia och öser skit, dravel, hat och hån.

Är ju inte så konstigt. De där sexfingrade tycka vara ett särdeles lögnaktigt släkte. Man kan inte lita på ett enda dugg av de vanligen meningslösheter banjolirarna slipprar ur sig.

Så vad ljuger han om idag då?

Ja, i förrgår och i går skrev jag:

Dag 1: Alla vi som älskar hockey "på riktigt" gillar ju både den spelskickliga och fysiska dimension, som bara hockey har.

Dag 2: Jag har t o m ändrat mig och skulle vara beredd att acceptera damhockeyregler för herrhockey numera och detta i första hand eftersom jag skulle glädjas åt att våra spelare skulle slippa riskera hjärnskador.

Ett resonemang som de flesta har tillräcklig begåvning att förstå:

Ja! Jag liksom de flesta gillar det fysiska inslaget i hockeyn. Där styrka och kamp kan sättas in för att möta att motståndarlag, och vinna matcher genom fysisk kamp även om motståndarna är tekniskt skickligare. Få sporter kan visa upp något liknande. Och vi som förstår att sport lockar oss så eftersom det anspelar till de nedärvda anlag vi har för kampen för överlevad, anlag som gjort att vi genom våra förfäder försvarat vår rätt att leva under de 100 000 generationer vi människor funnits, sedan vi klättrade ned ur träden*.

Och då förstår vi också varför just hockeyn talar till oss, betydligt bättre än luffarschack, sparkboll och liknande.

Men Nej! Med allt snabbare och starkare spelare har vi nådd en nivå där spelare riskerar att allvarligt skadas och fr a är det risken för hjärnskador som är obehaglig. Det har nu nått så långt att vi helt enkelt inte kan acceptera det längre och något måste göras. Vi måste helt enkelt bli av med de mest våldsamma och farliga händelser som sker på isen, för att rädda hockeyn.

Och Ja! Jag är beredd att redan från i morgon acceptera ändrade regler för herrhockeyn. Regler som redan gäller för damhockey.

Innebär det att allt fysiskt spel försvinner?

Nej. Det vet jag och vi som sett damhockey på elitnivå. Visst fan kan de spela fysiskt. Men inte med de våldsamma inslag som riskerar hjärnskador bland spelarna.

OK. Det förstår ju de flesta. Det kräver inte ens speciellt duktig tankeförmåga för att förstå detta.

Men det ligger över den nivå, där en i rödtjut skvalpande rudimentär och klen ursäkt för en normal hjärna som ett random apmonster ligger inne vid, fixar tänket.

Se bara vad aprollet tror att han läst:

"Dag 1: Jag älskar tacklingar och fysiskt spel.

Dag 2: Jag vill förbjuda tacklingar."

Ja, jisses, vad svårt han har att hänga med när vi vuxna ej debila talar. Kanske beror det på hans erfarenhet, uppvuxen och umgängen bland det pure white trash där banjoekvilibrism härjar. Sexfingrade vars helt korrekta upplevelse av underlägsenhet på alla plan misslyckat kompenseras genom hatbortsslighet och marscherande i bruna byxkor med "alternativa fakta" sprutande genom tandlösa käftar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he. Nu har tydligen någon med intellektet i behåll läst och förklarat nedanstående inlägg för hatbrottslingen på Apsidan.

Det var ju inte speciellt svårt att berätta att fysiskt spel inte är detsamma som våldsamma överfall och hjärnskador, även om apmonstret själv inte förstod den skillnaden, förrän någon hjälpt honom med läsförståelsen.

När han nu är medveten om sina tillkortakommandon ballar han ur fullständigt. Hans "svar" blir ett sammelsurium av dravel i en salig blandning där den röda tråden tycks vara "framtänkt" av en som redan hasplat i sig en låda rödtjut och genom sugrör girigt sörplar i sig från nästa låda.

Vilket säkert inte är långt alls från sanningen.
Kommentera