Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1828480

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he. Nu har tydligen någon med intellektet i behåll läst och förklarat nedanstående inlägg för hatbrottslingen på Apsidan.

Det var ju inte speciellt svårt att berätta att fysiskt spel inte är detsamma som våldsamma överfall och hjärnskador, även om apmonstret själv inte förstod den skillnaden, förrän någon hjälpt honom med läsförståelsen.

När han nu är medveten om sina tillkortakommandon ballar han ur fullständigt. Hans "svar" blir ett sammelsurium av dravel i en salig blandning där den röda tråden tycks vara "framtänkt" av en som redan hasplat i sig en låda rödtjut och genom sugrör girigt sörplar i sig från nästa låda.

Vilket säkert inte är långt alls från sanningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he, de två apmonstren visar prov på apkreativitet, genom att komma med meningslösheter om s k Apanknytning för att schwamla om s k egna led.

Nu försöker de stjäla pölsan Bäckström för att sätta ap-kläder på en riktig NHL-stjärna. De har ju ingen apa som blivit NHL-stjärna, någonsin. Även om de röker på, lirar banjo och tror sig vara anrika. Men det närmaste de kommer anrika är när de jobbar i gruvan för att anrika malm, nedsörjd av CryBerts krokodiltårar. Buhu, buhu, ingen apa har blivit hockeystjärna, buhu, buhu!
Kommentera