Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1828552

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Korrekt. Journalisterna glömmer ofta att Kanada/Ryssland ofta har den typen av lag vi har nu, om inte bättre. Om man tittar på Kanadas trupper bakåt i tiden så är de flesta lag de haft på pappret bättre än det svenska vi har nu. Ryssarna kan plocka sin bredd från KHL. Så även om vi fått in de bästa så betyder det inte att vi är solklara favoriter utan snarare att vi har chans att utmana.

Förhoppningsvis så kommer vi ha den här typen av trupper framöver då vi har så många i NHL att plocka av. Btw så tror jag att vi är lite beroende av NHL gör att komma till kvart iom att länder som Danmark/Lettland/Frankrike/Tyskland/Norge tagit några kliv framåt. Tänk och möta Danmark spetsat med 4-5 NHLproffs samtidigt som man kommer med spelare från KHL/SHL, kan bli svettigt:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Jo, och det har ju inneburit att "VM" liksom Tre Kronor urvattnats till den grad att allmänheten tappat intresset hur mycket än Vennerstig pch slika låtsats att det varit något av intresse, fastän de själva mer varit upptagna av funderingarna vilken mat, vin och underhållning kan man leta upp på tidningens bekostnad vid "extrasemestern".

Att se Tre Kronor "delta" i VM med ett lag som saknar typ våra hundra bästa spelare och får slåss på kniven för att klara av Europas blåbärsgäng är ju inget mer än en pseudohockey.

Och när eländets elände - gnomen Mårts, helt ur tiden men med en inbillningsnivå och tro på egen betydelse som fick Baron Münchausen att verka universums skapare - spelade Allan och fick samtliga NHL-spelare och vettiga spelare i KHL, etc mot sig var det totala fiaskot klart.

Lite mer intressant nu när de bästa nationerna mönstrar spelare från utslagna lag.
Kommentera