Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1828616

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det börjar bli ett riktigt Tre Kronor som formeras nu:-)

Den egna approdukten från de egna apleden Niklas Bäckström. Den amatörmässiga Tre Kronor-ledningen bestående av idel klantarslen under Boustedt och gnomen Mårts, tvingade ju en helt oskyldig Bäckström att löpa "gatlopp som dopad" under OS och det förlät inte Bäckis och svarade inte längre i telefon när gnomen ringde - och naturligtvis var detta droppen som innebar att alla andra NHL-spelare därefter vägrade delta när gnomen kallade. Konstigt att media hållit käften om en sådan sak. I stället vidarebefordarade de som nyttiga idioter gnomen Mårts gnäll i media "NHL-spelarna har ett moraliskt ansvar att lyda och komma när jag kallar". Ja, fy fan.

Men nu är det slut på gnom-eländet och nu kommer Bäckis.

Det är klart att han blir ett lyft för kronorna, ett rejält lyft och fr a hoppas vi se hur han styr upp ett riktigt PP från det hackande vi kört med än så länge.

Tänk vilken skillnad från tidigare under gnomen.

Då kallade gnomen upp ett slött fläskberg som han presenterade som lagkapten; ett fläksberg som visades helt värdelös, vilket vi insatta redan visste innan han förorenade isen. Hur fan kunde gnomen inbilla sig att ett fegt, fuskande, filmande, fulspelande fläskberg skulle vara något att ha? Obegripligt, och det säger allt om gnomen. Fläskberget lyckades förstås skämma ut svensk ishockey när han filmade sig till en utvisning mot en liten norrman. Fyfan. Hade vi haft Fagerlund kvar som högste boss skulle han omedelbart beordrat fläskberget att åka hem till Apschtaan och inte visa sin fula nuna i fina Tre Kronor i fortsättningen. Jaja, dessa apor, det är beklämmande.

Men nu kommer Bäckis in och han kommer knappast att filma mot Danmark men snarare att initiera den förändring som ger Tre Kronor ett fungerande PP när det kommer att behövas i slutspelet:-)

Noterar också att Bäckis hade med sig Lindberg, som faktiskt är en f d apa och Tre Kronor har meddelat att denne Lindberg kan bli användbar som grythund.

Ja. Det är väl vad man kan ha Apor till. Kryp ned i grottorna och skäll nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Matchen igång. Blir intressant att se hur Bäckis pallar gå direkt på i, och dessutom de jätteisar vi lirar på utanför NHlL...JA, DÄR HAR VI 1-0 FÖR TRE KRONOR.

Joel sätter målet. Med all sannolikhet har han fått Head and Shoulders från brorsan och är nu i toppform.
Kommentera