Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829204

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peja:
Tyvärr är mentaliteten i SKAIK lite märklig, ett lysande exempel på denna är när Bert blev intervjuad efter att de hade blivit utslagen i kvartsfinalen!!
"Våra spelare förtjänade att spela vidare i slutspelet, de har slitit mest av alla för att vinna" typ så gick snacket på honom!!
Inte ett tack för matchserien eller gratulerar till motståndarens vinst utan bara snack om hur bäst SKAIK egentligen är!!

Detta kommer om det inte redan har "bitit" dem i arslet, lägg därtill att dom "sparkar" inköpta talanger i förmån för legoknektar som dessutom vart i SKAIK en gång!!
Kanske så törs inte unga talanger söka sig till SKAIK längre!!
Men nu satsas det på ett damlag, vilket jag tycker är bra men deras J20 är tyvärr på dekis numera och det ska bli intressant att se hur det hela slutar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Det går inte att bedöma hur bra hockeygym är genom att kolla på resultat i J20/J18. Det är mycket bättre att kolla på vilka spelare de slussar upp i A-laget. Ju fler och bättre, ju bättre fungerar hockeygym. För hockeygyms huvuduppgift är att få fram spelare till elitlaget, inte att gå långt i juniorslutspelen. Det är roligt och absolut ingen nackdel att gå långt, men det är ingen prioritet. Kan snarare vara så att lyckade hockeygym inte går långt eftersom många av deras sistaårsjuniorer/nästasistaårsjuniorer redan har tagit steget upp i klubbens A-lag och därför inte spelar med J20-laget.
Så länge Skellefteå J20 levererar spelare som A-laget har användning av går det inte att klaga på deras hockeygym, samma sak för resterande klubbar, förstås.
Kommentera