Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829875

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En Burkölen-supporter diskuterar hockey med apmonstret i apboken.

En uppgift, som naturligtvis är omöjlig.

Inte bara för det att varje gång apmonstret svarar i hockeyfrågan, ljuger han och svarar han på något annat än vad som frågats.

Dessutom lägger han varje gång till något av typen "vi tycker tydligen olika, jag är inte heller någon beundrare av att dricka urin" eller annat schwammel.

Varför läggs det till, vad är syftet?

Vi, som olyckligtvis läst apmonstrets idiotier tidigare vet att det syftar till en teaterföreställning i Umeå för någon tid sedan då det tydligen ska ha förekommit urin på scenen av någon anledning. Varför har jag ingen aning om, men det var väl motiverat av det dramatiska innehållet, vem vet?

Men detta är alltså något som apmonstret tjatar om varje gång han "svarar" något om hockey till en burkölensupporter. Anledningen är förstås att håna, hata och vara ett internettroll i största allmänhet.

Själv förstår jag inte varför inte apmonstrets inlägg omedelbart elimineras och att han dessutom stängs av för det där. Å andra sidan anser jag ju att enda korrekta lösningen på aptrollet är att stänga av honom för all framtid, som han är portad från denna Luleåbok för alltid.

Vad kunde Burkölen svara annars, när han utsätts gång på gång för denna pissattack?

Ja, varför inte något i stil med:

"Ni tycker tydligen annorlunda i Apschtaan. Varför vet väl ingen men Norrans utredning av nazismen i Norrland visade ju att den koncentreras till Apschtaan, inte bara bland infödda apor utan också för att nazzar i andra delar av Norrland flyttar till Apschtaan där de tydligen tas emot med tacksamhet av någon anledning. Så det är kanske inte så förvånande att Apan är den svenska klubb som har rekord i avstängda supportrar pga heilande i bortaarenor. Som sagt: Ni tycker tydligen annorlunda i Apschtaan."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ryssarna krossade Finland 4-0 men så krisade de ihop varpå finnarna tog sig upp till 4-3 och tryckte på, men ryssarna lyckades vinna ändå.

Men det var ju bara en bronsmatch.

Nu laddar vi för VM-final mellan Sverige och Kanada. Kan vi verkligen ha någon chans när nu Kanada vet att de bara behöver neutralisera en kreativ uppställning med Bäckström-Nylander (kompletterade av en grythundsapa), samtidigt som Omark inte finns med eftersom Grönberg tyvärr fortsatt köra med Carl "jag är bäst" Söderberg, som under ett helt år varit kallare än vattnet under Antarktis.
Kommentera