Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829873

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Jo. Lunkan var tidigare ett monster, när han var som bäst var han en vakt som det var komplett omöjligt att göra enkla mål på och de mål som satt på andra vakter med påståenden som "det skottet hade ingen tagit" tog Lunkan många - ibland alla - av.

Men på senare år har han allt oftare varit "mänsklig" ofta med genomsnittliga stats som inte alls imponerar.

Tron/förhoppningen har varit att "när det gäller som mest, då är Lunkan som bäst" har ju varit det som folk - liksom i PODden du nämner - talar om.

Men. Är det fortfarande så?

Min tro är att i matchen mot Team Europa i World Cup förra året var det inte så.

I kväll, mot Kanada, kanske det kan komma att krävas att han är "omöjlig" för att vi ska ha chans. Låt oss hoppas att han och backarna nu snackat och spelat ihop sig tillräckligt, för helt klart måste en vakt ha perfekt samarbete med sina backar för att han ska kunna koncentrera sig på att ta även omöjliga mål och så duktiga backar som vi har i laget borde det där vara ordnat.

Men, samtidigt signaler efter matchen igår att Henrik Lundqvist var skadad efter match. Var det bara lite uppmjukande massage som krävdes, eller? Laget mörkar förstås, men vi vet inte.

Kanske blir svaret på frågan inte Henrik Lundqvist utan Viktor Fasth?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Tyvärr så gjorde han en sämre insats mot TE, och är väl på dekis. Däremot skall han se till att spika igen ikv;) Riktigt roligt med VM-final många härliga ungdomsminnen från 90-talet, säsongen blir på nåt sätt maximalt lång såvida man inte följer NHL. Ang Carl Söderberg så tkr jag riktigt synd om karln, gör mkt rätt på isen sett till positionsspel aktioner mm. Men det är helt uppenbart att han tappat allt vad form/självförtroende heter, gör dragning men pucken glider av från klubban osv osv. Edler kanskw kan tackla ut deras förstecenter igen så de kommer ur rytmen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En Burkölen-supporter diskuterar hockey med apmonstret i apboken.

En uppgift, som naturligtvis är omöjlig.

Inte bara för det att varje gång apmonstret svarar i hockeyfrågan, ljuger han och svarar han på något annat än vad som frågats.

Dessutom lägger han varje gång till något av typen "vi tycker tydligen olika, jag är inte heller någon beundrare av att dricka urin" eller annat schwammel.

Varför läggs det till, vad är syftet?

Vi, som olyckligtvis läst apmonstrets idiotier tidigare vet att det syftar till en teaterföreställning i Umeå för någon tid sedan då det tydligen ska ha förekommit urin på scenen av någon anledning. Varför har jag ingen aning om, men det var väl motiverat av det dramatiska innehållet, vem vet?

Men detta är alltså något som apmonstret tjatar om varje gång han "svarar" något om hockey till en burkölensupporter. Anledningen är förstås att håna, hata och vara ett internettroll i största allmänhet.

Själv förstår jag inte varför inte apmonstrets inlägg omedelbart elimineras och att han dessutom stängs av för det där. Å andra sidan anser jag ju att enda korrekta lösningen på aptrollet är att stänga av honom för all framtid, som han är portad från denna Luleåbok för alltid.

Vad kunde Burkölen svara annars, när han utsätts gång på gång för denna pissattack?

Ja, varför inte något i stil med:

"Ni tycker tydligen annorlunda i Apschtaan. Varför vet väl ingen men Norrans utredning av nazismen i Norrland visade ju att den koncentreras till Apschtaan, inte bara bland infödda apor utan också för att nazzar i andra delar av Norrland flyttar till Apschtaan där de tydligen tas emot med tacksamhet av någon anledning. Så det är kanske inte så förvånande att Apan är den svenska klubb som har rekord i avstängda supportrar pga heilande i bortaarenor. Som sagt: Ni tycker tydligen annorlunda i Apschtaan."
Kommentera