Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829900

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Tyvärr så gjorde han en sämre insats mot TE, och är väl på dekis. Däremot skall han se till att spika igen ikv;) Riktigt roligt med VM-final många härliga ungdomsminnen från 90-talet, säsongen blir på nåt sätt maximalt lång såvida man inte följer NHL. Ang Carl Söderberg så tkr jag riktigt synd om karln, gör mkt rätt på isen sett till positionsspel aktioner mm. Men det är helt uppenbart att han tappat allt vad form/självförtroende heter, gör dragning men pucken glider av från klubban osv osv. Edler kanskw kan tackla ut deras förstecenter igen så de kommer ur rytmen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Finaler mot Kanada och Ryssland brukar ju innebära att de öser på och dominerar spelet och därför känns det konstigt att så inte skett under första perioden. Känns mer som möter vi Schweiz eller något liknande.

Några gånger har de varit nära till chans och då känns det farligt; henke har ju än så länge hållit tätt, men några gånger har det sett nära ut ändå och att det inte blivit mål känns inte riktigt tack vare Henke tyvärr.

Men nu kör vi den otroligt viktiga andra. KOM IGEN, TRE KRONOR!

Shit! 50 sekunder spelade och nu får Kanada PP. Nu avgörs det?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tolv minuter spelade och lagen relativt jämna, även om man har känslan att Kanada kan ännu bättre; att får de en chans är de mer explosiva och livsfarliga.

Kanada byter som tvåa och kan alltså skicka in neutrlaiserande uppsättning nät vi har vårt farligaste vapen nyllet-bäckis och grythundsapan inne.

0-0 fortfarande och inga superchanser för endera laget ännu.

Tre Kronor har spelat ett PP och imponerade inte då, checkande kanadicker ser till att vi inte får in puck och om det händer får vi inte kontroll.-

Nu får vi PP igen. Bättre nu?
Kommentera