Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829902

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej, absolut inte. Kanada ser till att Tre Kronor bara är i zon 30 sek och vä'l där stöter och checkar boxen så skickligt att ingen svensk får skottläge. Farligast i hela PP när två kanadicker vände till anfall och allvarligt talat borde ena kanadicken kunnat hänga 0-1 för Kanada där.

Sammanlagt rätt jämnt, men Tre Kronor har haft två PP mot 0 för Kanada. Det lär förstås utjämnat och Kanada i PP...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter första perioden och nu paus.

Väsentligen en jämn första period och som svensk är man något överraskad över att Kanada
a) inte har ägt loss perioden rejält, inte ens delar av perioden
b) inte satsat på tufft fysiskt spel och tacklingar
och det verkar nästa som att de har repekt för spelarna i Tre Kronor. Vilket de förstås kan behöva ha. Vi har ju ett lag med många strålande NHL-spelare, kompletterat med en grythundsapa.

Men van av så många gånger förut väntar man förstås bara på att Kanada ska komma loss, lyfta upp tempot och köra över oss. Under andra perioden får vi längre till båset för att byta och då kan Kanadas fördel - att få byta efter oss och skicka in femmor som opassar de femmor vi väljer - säkert bli än viktigare.

Dessutom har Tre Kronor haft två PP och dessa har Kanada väldigt enkelt dödat av. Och säkert kommer domarnas blågula pipor att hänga lite närmare munnarna nu och Kanada i anfall i numerärt överläge....brrrr....i synnerhet i dessa special teams har Kanada en klar fördel eftersom de konsekvent vinner nästan alla tekningar; mycket obehagligt.

Men än så länge hänger Tre Kronor med i matchen som väsentligen varit helt jämn.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: PP't lämnar en hel del att önska. Backarna är definitivt inte vän med pucken och missar enkla mottagningar trots att de sitter på tejpen.
Givetvis så kommer PP statistiken utjämnas och då blir det hett om öronen.
I övrigt en godkänd period av 3 spänn
Kommentera