Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831198

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 till 1,5 minut kvar av tredje. Sedan satte hörnqvist 0-1 för Pitts följt av Hagelin 0-2 med 15 sek kvar och nu är Pittsburgh fortsatt mästare. Grattis till dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he apmonstret Fjodolfs lågbegåvade sidekick vrider sig i plågor och försöker hitta på ljug om Luleå. Nu senast menar pulvret att Osten av elakhet mot Bulan skrivit på kontrakt med landslagsjanne Sandström för säsongen 2017-2018 eftersom janne är en "kompis" med Osten.

Sidekicken har som vanligt ingen koll alls utan hittar på och luger och fabukerar och som stöd för sina infama påståenden skriver han sedan att "så känns det".

Harrejavvlar. Det du "känner" gubbe lilla, har intet med hockey att göra.

Sanningen är den att våren 2016 höll Osten på med att planera för en riktigt stark beckuppsättning för Luleå och i det sammanhanget var han beredd att låta janne gå. Först efter att massor av supportrar och tidigare spelare i media vädjat fick janne ett år förlängt, men det var först sista maj 2016.

Sanningen var den att sportsligt sett var jannes plats inte alls garanterad eftersom han senaste åren tappat och framför allt inte alls hunnit med när snabba motståndare enkelt bara åkte iväg från honom.

Men janne tog bedömningen rätt och tränade som ett jehu under sommaren och fortsatte rejält hösten 2016. I den backuppsättning som Luleå hamnat med under senaste säsongen visade det sig att janne återigen var en klippa och en grundpelare och fr a att han med all erfarenhet blev rätt person att para ihop nya rookiebackar med, en extrapappa för junisar som behöver stöd.

Denna insats av janne - i kombination med att han verkligen är en ikon för Luleå Hockey; denne Elitserien SHLs meste spelare - innebar att redan i december 2016 valde Osten och Luleå att förlänga kontraktet med janne ytterligare ett år under bedömningen att han emd all sannolikhet trots hög ålder håller en ordinarie backplats under säsongen eller i annat fall är en perfekt inhoppare och stöd för att utbilda nya backjunisar för SHL-rollen.

Inget konstigt alls.

Vad som är konstigt är att det sitter två otlokaliserade apmonster som inte ens får vara kvar i Apschtaan utan skickats iväg till Övik respektive Göteborg och spyr galla i det oändliga över janne. Det är nu "kompisen förlängde", annars "taliban-janne" och så vidare. Varför?

Därför att de är avundsjuka förstås. Luleå har haft ett långt koppel av spelare som tillhör Elitseriens mesta typ Skuggan, Åkerström, Bulan, Burra och nu sist i gänget och fortfarande kvar landslagsjanne.

Och undra på att Aporna med mest köpespelare är gröna av avund. Vad ska de lyfta som svar? Fläskberget Hollywood? Ha ha ha, den var roliga. Om man försöker visa upp ett fulspelande, filmande, fuskande fläskberg som ikon för en klubb, ja, då har man inte mycket att komma med.

Varför nu denna attack på hedersmannen landslagsjanne?

Ja, som vanligt handlar det om att byta ämne när man förlorat en diskussion. Så har apmonstren alltid agerat. När de fått pisk med fakta låtsas de som det regnar och kör nya hat och hån.

Och naturligtvis kan det vara svårt för vem som helst att försvara uppenbara lögner som att de egna produkterna från bygden kommer från UMEÅ, ÅSELE, LYCKSELE, ÖSTERSUND, STRÖMSUND, ÖRNSKÖLDSVIK, KIRUNA, NYBRO, SPÅNGA, STOCKHOLM, TURKU, TIMMINS, ELLERSLIE-VIDERSFORD, WAPELLA, WEST ISLIP.
Kommentera