Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831226

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Apmonstret Fjodolf är så illa runkad mellan öronen att han återigen går Bananas över att Oskar Sundqvist spelar för nålpengar under miserabla förhållanden i AHL för Wilkes-Barre/Scranton som ägs av Pittsburgh.

Sundqvists matcher

2015-16
NHL Pittsburgh Penguins NHL 18 1 344 0
NHL Playoffs 2 0 000 0
AHL Wilkes-Barre/Scranton Penguins 45 5 121730 -3
AHL Playoffs 0 0 000 0

2016-17
NHL Pittsburgh Penguins NHL 10 0 002 -4
NHL Playoffs 0 0 000 0
AHL Wilkes-Barre/Scranton Penguins 63 20 264652 12
AHL Playoffs 5 0 1119 -1

I fjol testades han ju i NHL men höll inte och det blev fr a AHL. Till följd av skador plockades han upp till Pittsburgh i slutspelet men fick bara två matcher.

I år har det blivit rejält mindre NHL men mycket mer AHL och slutspelet har han lirat i AHL.

I fjol fick Oskar på ren hygglighet ta med sig Stanely Cup-bucklan hem ett dygn, som tillhörde han segertruppen, vilket han inte var kvalificerad för men de var hyggliga och lät honom göra det ändå.

Blev det stor jubel- och klangföreställning i Apschtaan?

Nejdå. Apklubben själv skrev inte ett dugg om det hela och låtsades som att det regnade.

Varför?

Eftersom Oskar inte tog bucklan till Apschtaan utan valde en match mellan Luleå Hockeys och Bodens juniorer att visa upp det på, hemma i Norrbotten.

Oskar är ju hela sin uppväxt Luleåsupporter, med farsan som klubbdirk i Luleå Hockey har han sett massor av våra matcher, uppvuxen 30 minuter från Delfinen.

Hur kommer det sig då att han lirat för Apan?

Jo, Apwallman och Aplasse J belägrade lille Oskar med telefonssamtal i lönndom ända sedan pojken gick i åttonde klass på högstadiet: "Vi APor tror på dig, vi ska göra dig till NHL-stjärna, vi bjuder på gratis klubbor, komse, komse, komse..." till pojken inte kunde stå emot.

Numera presenteras Oskar som en approdukt, en pojke från egna apled. en pojke från apbygden.

Men sanningen är att han är en rå och ren stöld av stöldfabriken Apan.

Och en skam för Apan.

I fjol "vann" Oskar alltså INTE Stanley Cup. Och i år har han inte ens varit med. Något Glud tog han INTE i fjol och än mindre i år.

Så, hur uttrycker apmonstret Fjodolf det ovanstående?

Hur översätter han nämnda fakta med alternativa apfakta?

"Skellefteprodukten Oskar Sundqvist kniper guldmedaljen med kostymen på! Starkt gjort Sunken att ge dynastiernas dynastiförening ännu ett guld som nu staplas på hög."

Harrejavvlar vilken usel och skamlös lögnare. Att Oskar sket i att visa SC i Apschtaan i fjol tyder ju på att han kommit på bättre tankar sedan han kommit ur det förlamande tvånget i sekten Apan. Liksom Martin Lundberg gjorde. Liksom Petter Emanuelsson gjorde. Liksom Lucas Wallmark gjorde. Liksom Einar Emanuelsson gjorde. Liksom Filip Gustafsson gjorde.

Ja, listan kan göras lång över de de spelare som inte vill tillbaka till en förening där man sätter fulspelande, fuskande, filmande fläskberget som kapten, står för "lärare" som innebär att Skolinspektionen utdelar böter och hotar flytta ett helt hockeygym efter kränkande särbehandlingar av sekten och ställer till med vilda suparorgier under brinnande kvalspel.

Lätt att förstå deras val.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tunga tider för Apan nu.

Utslagna direkt i slutspelet om CHL.
Sexa i SHL.
Utslagna i kvarten i SM-slutspelet.

Så vad säger apmonstret Fjodolf om det allvarliga läget? Ett komplett fiasko för Apan på alla fronter. Vad är Fjodolfs bedömning:

"Guld, guld, GULD japp! Guld mest hela tiden för dynastiernas dynastiförening."

Redan de gamla grekerna visste att "I de blindas rike är synålen konung". De två kompletterande apmonstren är sääääkert imponerade av cyklopen Fjodolf. Snart ropar sidekicken på Nobelpris som vanligt.
Uppladdat:

450x300-treapor_12.jpegtreapor_12.jpeg

Kommentera