Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831235

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Eftersom alla längtat efter dagens hockey-Quiz kommer den här!

FRÅGA
Vad har följande orter gemensamt: UMEÅ, ÅSELE, LYCKSELE, ÖSTERSUND, STRÖMSUND, ÖRNSKÖLDSVIK, KIRUNA, NYBRO, SPÅNGA, STOCKHOLM, ÅBO, TIMMINS, ELLERSLIE-VIDERSFORD, WAPELLA, WEST ISLIP och strax ULEÅBORG!

SVAR
De ligger alla i Apbygden!

Från nämnda orter kommer spelare som Apan förklarar komma från bygden och därmed vara egna produkter från egna led, Hurra!

På sextio- och sjuttiotalen utvidgdes genom kommunreformen den lilla byhålan Skellefteå att plötsligt bli Norrlands allra största stad geografiskt och - hör och häpna - då även Norrlands största stad till folkmängden.

Så det är klart att de skrytit om att ha många spelare från "bygden" som de definierar som i första hand från Skellefteå och i undantagsfall från hela norra Västerbotten (som väsentligen redan är Skellefteå kommun med tillägg från Lappland).

Men nya kreativa ledare i Apan definierar nu hela världen som Stor-Skellefteå, tycks det. Var går gränsen, undrar man. Kommer de snart att presentera aliens från Mars och Jupiter som egna produkter från bygden?

Oj, vad mycket egna produkter vi har och alla blir de NHL- och KHL-stjärnor och vinner GLUD! mässar översteprästerna i Apsekten medan Pea tar betalt för parkering av besökarna, som parkerat på marken som Apan inte har rätt till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
För alla vetgiriga som undrar var Skellefteåbygden ligger bifogas nedanstående bild.

Det har tidigare förekommit missuppfattningar och användning av felaktig terminologi, som t ex Via galactia, Vintergatan o s v men nu vet vi besked. Det är Skellefteåbygden!

Runt om i landet reagerar folk på olika sätt på denna nya information.

Aftontrasans Vennerhult: Troligen måste Apan spela i andra galaxer för att få någorlunda motstånd.

sidekick-Apmonstret: Det är OK om någon annan galax också vill att en av våra egna produkter, från våra egna led också ska vara en egen produkt från annan galax.

Apmonstret Fjodolf: Och alla turneringar som avgörs överallt leder till GLUD för oss apor, vi samlar GLUDen på hög!
Uppladdat:

450x300-vintergatan.jpgvintergatan.jpg

Kommentera