Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831243

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha! Klockren bild på Skeås "naturliga" upptagningsområde. Man vet de börjar bli desperata när de byter ämne, vi som varit med ett tag har ju sett detta beteende gång på gång på gång på gång.

Sedan tycker jag Barbro är lite oförskämd, han plockade ju upp min kastade "vante" men verkade inte ha en aning vad han skulle göra med den. Inte har jag då fått tillbaka den :)
Han har sannerligen inte bevisat för varken mig eller någon annan varför du är en lögnare. Dags att steppa upp och bevisa att det inte bara var förtal eller visa att man iaf uppnått puberteten och be om ursäkt för felaktigheterna. Man eller mus Barbro?

De där skeåtrollen får mig verkligen att tänka på ordspråket "Allt fler sanningar utger sig för att vara lögner så att de ska dra till sig fler åhörare."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jovisst är de skamligt skamlösa, de tre apmonstertrollen.

I vanliga fall pågår så mycket annat prioriterat t ex hockey - att vi inte har tid att bry oss i deras lögner om hur bästigast Apan är inklusive det, de igen-kligen är ute efter: att med "stöd" av lögnerna galoppera lås med det hån och hat som är syftet med deras tragiska existens på nätet.

Nu är det ju väsentligen stiltje i hockeyn, så vi har passat på att lyfta lite fakta för att krossa deras toksnack och då kommer apmonstrens inkompetens för att inte säga ointresse av hockey fram. Och det är lika pinsamt som när en ej tillräckligt tränad hund lämnar visitkort på finmattan.
Kommentera