Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831278

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att apmonstret Fjodolf satsar på att klippa och klistra in bilder av apspelare och Luleå-spelare och han väljer bilder för något syfte.

Mest påminner det om sådana bilder som presenterades på 1930-talet i syfte att visa upp herrefolket mot "undermänniskor" och eftersom det är ett tema som de hatbrottsliga apmonstren gång på gång varit inne på förstår man att det är sådana svarta stämningar som grasserar igen. Snart fabricerar apmonstren väl frenologiska alternativa mått också, för att förstärka bilden av att man påstår soig hålla på en klubb som fått fler supportrar avstängda från hockeyarenor pga heilande än någon annan klubb.

Varför kommer då dessa främlingsfientliga och hatbrottsliga stämningar i Apboken nu?

Det är inte så konstigt.

Nyss skröt och domderade de kring påståenden om hur bästigast Apan var på att utveckla egna produkter från egna led, kombinerat med hån och hat riktat mot andra klubbar.

Men nu har vi lyft fram fakta som i grunden slår sönder de apliga lögnerna och visar att apan helt domineras av spelare som INTE kommer från bygden, tvärtemot vad Apledarna en gång beslutade och vad nutida apledare låtsas uppfylla.

Sålunda knäckta växlar apmonstren spår och regredierar ner i den för dem vana omgivningen hatbrottslingsträsket.

Men vad väntar man sig av supportrar till en klubb som två gånger till lagkapten utser ett fulspelande, filmande, fuskande fläskberg, inklusive att man vid andra tillfället sparkar en hederlig kapten och trotjänare (som rekryteras och blir kapten i Malmö, som omedelbart lyckas betydligt bättre än Apan i slutspelet)...
Kommentera