Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831285

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Från Apan till hockey, närmare bestämt Luleå Hockey.

I februari berättade Linus att Linusarna Omark och Klasen talat om att återvända till Luleå Hockey efter säsongen 2017-2018 för att avsluta karriärerna hemma. inte bara för Omark utan även för Klasen som trivdes jättebra i Luleå, Dessutom signalerade också Johan Fransson att han funderade på detsamma.

Tänka sig ett Luleå Hockey nästa säsong med våra båda internationella stjärnor plus Frallan.

Men nyligen signades Klasen för ytterligare fyra år i Schweiz, undra på det, en sådan succé som de gjort där.

Och därmed föll vår förhoppning förstås.

Nu har det hela lett vidare till ett drev i kurran mot Luleå Hockey, där de lyfter att Klasens agent omtalat att Luleå knappt visat något intresse medan Luleå Hockey menar att "vi har ju sagt att vi var jätteintresserade.

Vad år sant?

Klasens agent är Thomas Sjögren, som har ett förflutet i Luleå. Han var en duktig målspottare men som jag kommer ihåg oändligt lat och stod bara högt upp och väntade på pass medan kolegorna fick ta skitjobbet. Dessutom började han gå på spelarfruar och då sparkades han. Kan det ligga med som förklaring till hans uttalanden nu?

Jag vet inte.

Oberoende av allt sådant tänker man ju att Luleå Hockey borde haft prioriteringarna tydliga och bland dem borde ha funnits att underhålla sådan kontakt med Klasen och hans agent att snack, som det som nu sprids, aldrig skulle varit aktuellt.

Känns riktigt trist. Inte bara för att vi inte får se det lag vi hoppats på utan dessutom eftersom det får en att fundera på hur det står till med ordningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm. Nedan ser vi Luleå Hockeys sportchef och assisterande sportchef i fullt arbete, vilket assisterande varit sedan januari och ordinarie sedan februari. Men de har ju bara haft sex månader på sig för sitt viktiga arbete att planera för vilka spelare Luleå Hockey ska ha under kommande år och under den tiden har assisterande inte hunnit tala med Linus Klasen men mött Linus Omark "som hastigast" medan det inte finns känt att ordinarie sportchef haft någon kontakt med Linusarna.

Undrar hur vi ska reagera på den informationen. Tycker vi att det känns...bra?
Kommentera