Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831420

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och vi hyller återigen Apan, som fyller större delen av laget med folk från den egna hembygden, dvs följande platser: följande orter gemensamt: UMEÅ, ÅSELE, LYCKSELE, ÖSTERSUND, STRÖMSUND, ÖRNSKÖLDSVIK, KIRUNA, NYBRO, SPÅNGA, STOCKHOLM, ÅBO, TIMMINS, ELLERSLIE-VIDERSFORD, WAPELLA, WEST ISLIP och strax ULEÅBORG!

På Apsidan har frustrationen, över att Apan avslöjats och att sektens påståenden om att de domineras av egna spelare från egna led fast en kartläggning nu visat att över 2/3 inte alls kommer från bygden, vilket är vad Apan menar med egna spelare, egna led, egna produkter, och vad gör apmonstren i apboken då?

Regredierar och avslöjar sitt igen-kliga intresse; nämlingen hatbtott, hån och främligsfientlighet.

Länge har de ju diskuterat s k "undermänniskor" och "ondingar" som är vad de menar spelar, tränar och håller på Luleå Hockey, och gärna förklarar de att Luleå Hockey består av "lappar" och "gnetfinnar".

Nu sitter det hatbrottsliga monstret och lägger in bilder på ett sätt som påminner om vad rasbiologiska institutet i Sverige presenterade på 1930-talet (se nedan).

Usch, vilka äckel dessa apmonster är!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att apmonstren drömmer våta drömmar om att Apan ska köpa in Joel Mustonen från Uleåborg, senast hos Öret, men med tre säsonger för Apan i SHL, där han fick lira typ var femte match (innan han kom till riktiga klubbar som Timrå, Västerås, Pelicans och Öret alltså och fick utbildning. Så ytterligare en ren approdukt från rena apled, alltigenom från rena apbygden. Som ska köpas in som den köpespelare han är.

Den ena apmonstret förklarar "har alltid gillat honom....borde vara väldigt intressant. " och det andra apmonstret svarar att "Det skulle vara kul med en till egen produkt i laget. Mustonen är ju AIK through and through. Lyssna när han pratar så är det uppenbart att han är 100\% från Schtaan, han har ju en jättevacker dialekt!"

Vill vi ha facit kollar vi riktiga apsupportrar på northappower och finner "Hoppas verkligen inte att vi ens funderar på att signa Mustonen...Mustonen är definitivt inte svaret på en potentiell centerbrist...Mustonen är väl inte ens speciellt bra? ointensiv och slö på rören utan någon egentlig uppsida...Ren bullshit...".

Hmm, det är alltså vad riktiga apsupportrar tycker om Mustonen.

Kan det vara så att de tre amonstren inte är riktiga apsupportrar? Effekten av deras dravel är ju bara det att alla läsare till slut får ovilja mot Apan. Kanske är det vad som är hela poängen med skitsnacket?
Kommentera