Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831960

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
DansbandsWolf:
Måste få tillägga en sak...
Det har inget med hockey att göra...
Har själv jobbat inom vården ca 15år som Undersköterska på ett äldreboende, kan säga att OM man flyttar en multisjuk dement patient så kan det skapa en oro för denne som kan då visa sig att personen slutar att äta!
Vi pratar alltså om en 90årig cancersjuk människa som vägrar att äta, dessutom kan kanske läkaren bedömt denne med "0 HLR", vilket är att "ingen hjärt och lungräddning skall sättas in" om detta blir nödvändigt!
Patienten är helt enkelt relativt pigg men statusen är så pass dålig att denne inte skulle klara denna behandling!

Tror att det skulle vara på sin plats med en oberoende bedömning av denna händelse och inte bara från anhöriga och en politiker som inte har en blekaste aning om vad vårdarbete handlar om!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Jaca: Håller med till fullo, har själv erfarenhet av Av detta med en dement mamma och att det sämsta man kan utsätta vedebörande av är att rubba invanda mönster med en flytt. Nuff said i ämnet men en rejäl skopa badwill i riksmedia till Skellefteå :)

Ser för övrigt att uberbossen i Apan får förnyat mandat trots svenskt rekord i rött bokslut. Så går det till i slutna sällskap och sekter och att döma av bilden på vederbörande så går tankarna osökt till Knutby/frikyrka/Sientologerna.....

(Ni skall inga andra gudar hava jämte Apan...Är ni inte med oss är ni emot oss...Vi unnar ingen annan framgång...Amen)
Uppladdat:

450x300-image_27.jpegimage_27.jpeg

Kommentera