Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831967

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
DansbandsWolf: Ja, man upphör inte att förvånas över hur sekt-Apan leds av en überboss av typen ofelbar profet.

De riktiga supportrarna på North Power förklarar att deras uppfattning är att i vilket marknadsmässigt företag som helst skulle überbossen sparkats direkt av ägarna efter sådana rekrordröda siffror.

Men i sektschtaan kör man bara vidare och drar in på omsprg för barn, äldre och vuxna för att finansiera månglarna i templet medan sektförtrycket lägger sin förlamande boja över everyhopa och profeten förses med gloria för att ta plats i Hall of Fame, jag menar parnassen för Gudars jämlike typ Valhall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Och i Apboken surrar apmonstren vidare, mer förvirrat än tidigare sedan de blivit helt tillintetgjorda av icke alternativa fakta i form av att Apan avancerade till elitserien med ett lag till 83% bestående av KÖPESPELARE!

Nu yrar apmonstret Fjodolf till sidekicken och hittar på att jag "...brukar ju fantisera och skriva väldigt nedlåtande om dig att du jobbar på ett äldreboende i ö-vik, som om det vore det värsta någon kan göra, att göra en samhällsinsats för de äldre"

Nja, så är det inte. "...som om det vore det värsta någon kan göra..." är helt taget ur luften - typiskt apmonstret Fjodolf, Trump och andra galna troll att lägga till något påhittat ljug att använda för att attackera någon annan. Patetiskt, okunnigt och ointelligent.

Däremot har jag ju förstått att sidekicken just arbetar inom äldreomsorgen i Övik och då är det självklart att travestera detsamma i Apschtaan, känt för Nicanor Teratologens "Äldreomsorgen i Övre Kågedalen".

Men jag förstår att det undgått apmonstret Fjodolf som inte är så beläst, med undantag för att han gång på gång försökt förstå instruktionerna för att ta fram tappkranen på lådorna med billigt rödtjut han sörplar i sig - förgäves, kan tilläggas, och det slutar alltid med att han tar fram hammare och spik och kör som han brukar när han öppnar favoritkosten surströmming från en minst tre år gammal burk som konverterat till klot snarare än cylinder.
Kommentera