Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831968

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Och i Apboken surrar apmonstren vidare, mer förvirrat än tidigare sedan de blivit helt tillintetgjorda av icke alternativa fakta i form av att Apan avancerade till elitserien med ett lag till 83% bestående av KÖPESPELARE!

Nu yrar apmonstret Fjodolf till sidekicken och hittar på att jag "...brukar ju fantisera och skriva väldigt nedlåtande om dig att du jobbar på ett äldreboende i ö-vik, som om det vore det värsta någon kan göra, att göra en samhällsinsats för de äldre"

Nja, så är det inte. "...som om det vore det värsta någon kan göra..." är helt taget ur luften - typiskt apmonstret Fjodolf, Trump och andra galna troll att lägga till något påhittat ljug att använda för att attackera någon annan. Patetiskt, okunnigt och ointelligent.

Däremot har jag ju förstått att sidekicken just arbetar inom äldreomsorgen i Övik och då är det självklart att travestera detsamma i Apschtaan, känt för Nicanor Teratologens "Äldreomsorgen i Övre Kågedalen".

Men jag förstår att det undgått apmonstret Fjodolf som inte är så beläst, med undantag för att han gång på gång försökt förstå instruktionerna för att ta fram tappkranen på lådorna med billigt rödtjut han sörplar i sig - förgäves, kan tilläggas, och det slutar alltid med att han tar fram hammare och spik och kör som han brukar när han öppnar favoritkosten surströmming från en minst tre år gammal burk som konverterat till klot snarare än cylinder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Extremt sorglig figur, apmonstret Fjodolf. Han har aldrig, vare sig kunnat eller önskat diskutera något baserat på fakta, utan föredrar lögn för att reta upp folk.

Om någon skriver något kontrar han med att NN skriver detta varpå han hoppar på med hat och hån.

Bara det att vad han påstår att NN skrivit bara är fantasifoster i hans av tomrum dominerade skalle.

Exempel:

1. Olle skriver att "Aplagets försvarsspel har sina brister".
2. Fjodolf skriver "Olle hävdar att apbackarna är koprofager men jag tycker snarare att lukten avslöjar Olles lag som skitätare".
och så vidare.

Eller för den delen en ideligen upprepad lögn av Fjodolf:
1. Jag skriver att "om någon uppträdde som Fjodolf i verkliga livet skulle han få på käften".
2. Fjodolf skriver "Mordhot! Mordhot! Han hotar att mööööörda mig!".

Ja fyfan. Där billigt rödtjut rinner in, rinner sans och vett ut. Och när det gäller apmonstret finns där inget att rinna ut redan från början och följden blir ...Urk! vämjelig.
Kommentera

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Hmm, 28 juni och på lördag blir Anders Nilsson UFA för första gången i sitt liv med följd att han kan teckna avtal själv med vilken NHL-klubb han vill.

Svårt att överblicka vaktsituationen eftersom det varit en j-a rulle inför Las vegas stölddraft och dessutom massor som händer t ex en j-a massa svenska vakter som försökt men inte lyckats etablera sig som Anders just nu - och då att märka att Anders inte alls är speciellt etablerad, men det är ju å andra sidan få svenska vakter i NHL. Kung henrik ja, men han faller snart för ålderstrecket. Markan har inte riktigt lyckats så vi får se vad som händer framöver. Robin Lehner troligen, men gissningsvis inte lyckats få totalspaden utan kanske ett mer mittemellanavtal med Bufflarna om de slår till?

Men Anders tillhör etablerade NHL-ready tvåor minst, och där finns många andra, men läser nu att hans namn nämns bland andra alternativ för Vancouver och New York Rangers.

Att komma tillbaka till the Big Apple och få lira med Lundqvist vore förstås j-t bra om det skulle ske.

Väntans tider.
Kommentera