Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832115

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Sven.Savage: Ja, tack broder nu trillade poletten ner. Så det finns sedan länge dokumentation hur äldre i Apschtaan förfars allt för att i löndom slussa medel för att hålla Apan under armarna. Och Apschtaaan som har så stor andel äldre, förstår de vad som väntar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
DansbandsWolf: Javisst kamrat, och min gissning är att pensionärerna i Apschtaan redan förutsett att fläskberget Hollywood kommer att kräva en monstersjukpension på typ en halv miljon per månad livet ut och då blir det inget kvar för alla andra, bara ättestupa.

Kan tänka mig att politikerna i Apkommunen försöker förhandla ned summan med fläskberget, men då kommer han och hans agent att gå ut i media och plantera rykten om att fläskberget redan har erbjudits monsterpensioner från ett flertal KHL-klubbar och dessutom en klubb i Schweiz, så det blir nog bara att krypa till korset för Apschtaans politiker. De får väl lägga ned damhockeylaget igen, redan innan det börjat och starta hockeyskola för flickor 3-5 år och förklara att de väljer att satsa på att långsiktigt bygga upp bygdens egna produkter. Och kanske de säljer ut apkraftarenan som lagerlokal så kör de i fortsättningen hockeymatcherna på Folkets Parks Stora Scen, precis där de kommer att köra första isträningen 8 augusti.

Den is det handlar om är förstås isen i paraplydrinkarna, troligen is i lagets svarta och gula färger - en färgkombination av isen de erhållit på naturlig och ekologisk väg, genom återanvändning av nummer 1 och nummer 2 från Apkommunala avloppssystemet.
Kommentera