Luleå HF

115463 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832119

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
DansbandsWolf: Javisst kamrat, och min gissning är att pensionärerna i Apschtaan redan förutsett att fläskberget Hollywood kommer att kräva en monstersjukpension på typ en halv miljon per månad livet ut och då blir det inget kvar för alla andra, bara ättestupa.

Kan tänka mig att politikerna i Apkommunen försöker förhandla ned summan med fläskberget, men då kommer han och hans agent att gå ut i media och plantera rykten om att fläskberget redan har erbjudits monsterpensioner från ett flertal KHL-klubbar och dessutom en klubb i Schweiz, så det blir nog bara att krypa till korset för Apschtaans politiker. De får väl lägga ned damhockeylaget igen, redan innan det börjat och starta hockeyskola för flickor 3-5 år och förklara att de väljer att satsa på att långsiktigt bygga upp bygdens egna produkter. Och kanske de säljer ut apkraftarenan som lagerlokal så kör de i fortsättningen hockeymatcherna på Folkets Parks Stora Scen, precis där de kommer att köra första isträningen 8 augusti.

Den is det handlar om är förstås isen i paraplydrinkarna, troligen is i lagets svarta och gula färger - en färgkombination av isen de erhållit på naturlig och ekologisk väg, genom återanvändning av nummer 1 och nummer 2 från Apkommunala avloppssystemet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Och nu är det dags att pulvrisera själva basen för apmonstrens j-a gnyende om köpespelare.

Apklubben formulerade ett dyrt och heligt löfte - att 5 av 10 spelare i laget skulle komma från bygden, och definerade bygden som i första hand Skellefteå, i andra hand norra Västerbotten.

Som synes på kartan nedanför består den helt vidrigt överdimensionerade apkommunen - Sveriges absolut största kustkommun - av i princip hela norra delen av landskapet Västerbotten. Så det kan inte vara så j-a svårt att skrapa ihop spelare från "bygden",

Senaste tio åren har tvenne apmonster suttit och öst hat och hån mot Luleå Hockey med påståenden om att vi saknar spelare från bygden medan de lyfter fram att Apan minsann bara har egna produkter från egna led.Och apmonstens förvirrade attacker använder kommungränserna som "skamgräns".

Alla, med bara gem fingrar per hand och outbildade på banjospel, ser förstås omedelbart att Luleås kommunalgränser inte kan utvidgas, eftersom vi är omgivna av kommunerna Piteå-Boden-Kalix, men att spelare från dessa platser finns närmare Luleå än delar av geografiska Apkommunen befinner sig orten Schtaan. Och i praktiken fungerar dessa kommuner vid Norrbottenskusten som en samlad enhet.

Men de galna apmonstren skiter i det och fortsätter sitt infama köpespelare, köpespelare, och har t o m mage att Luleåspelare som Joel Lassinantti, Karl Fabricius och Per Ledin minsann inte är från Luleå utan från Antnäs, Avan och Bergnäset.

Samtidigt som de räknar in de pojkar de stulit från Umeå och Norrbotten som "egna produkter", från "egna led" eftersom de uppfyller den "nya" definitionen "bakgrund i junislaget", alltså nu släpper man löftet om egna bygden och räknar fram "bakgrund för highsticking Lindström trots att han stack till MooDoo vid 15 års ålder och blev borta 11 år, väsentligen hos MooDooisterna.

Jag anser att i och med denna karta har apmonstrets j-a aptjatter om "egna kommunen" en gång för alla slagits i bitar!
Uppladdat:

450x300-samling.pngsamling.png

Kommentera