Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832761

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Såg att Ortio trodde att något NHL lag skulle plocka upp honom, ap-målvakterna har iaf inte fel på självförtroendet, sen gick det som vanligt ... ingen ringde upp honom.

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/8yMxw/gladjebeskedet-ortio-stannar-i-skelleftea
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Aftontrasan kommer ut ur första isträningsgarderoben för Apan nu och meddelar att Apan i år kör med "kickoff" i stället för isträning och visar upp nedanstående bild för att presentera hur det "brukar se ut" när Apan har första isträningen och slår publikrekord efter publikrekord då "apintresset i APschtaan är större än någonsin".

Det är ju bara en s k Apsanning, förstås, men Aftontrasan agerar som en nyttig idiot och vidareförmedlar den bild som sekten vill ha ut, baserad på s k alternativa fakta.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: He he he, du har helt rätt! Antagligen har de inköpta apvakterna pumpats upp av sektpropagandan och fått för sig att de i Apan utbildas till internationella superdupervakter. Hanses, exempelvis, räknade väl kallt med att han skulle erbjudas att ta över NY Rangers förstaspade efter Henrik Lundqvist sedan nämnde Hanses i finalen om SM för ett år sedan lyckats rädda hela 60% av skotten!
Kommentera