Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1833076

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej kamrat!

Jag roade mig med att gå in på apans hemsida för att se hur deras damlags roaster såg ut men där fanns inget att se.
Tror deras damsatsning är ett spel för galleriet så penningstarka sponsorer skall hållas kvar när de hotade dra in stödet, pengar är det enda dessa mammondyrkande apor begriper. Dampengarna de nu lyckats gråta till sig går nog oavkortat till att fylla igen herrarnas förlustgrop. Blir nog bortaresor i egen bil för damerna och gemensama klubbor som cirkulerar i båset när Pea norpat åt sig sponsorpengarna.

När inget om damsatsningen fanns att finna kikade jag in på herr-roastern och döm av min förvåning för där finns endast en (1) egen produkt som är bärande i laget, så har det inte varit de senaste åren.
Centern i 1:a femman (killen 12 NHLlag bara ville erbjuda AHLpengar åt) är den enda för apan Jocke anser jag vara en ren MoDoprodukt. Köpelagens köpelag det är apan det. Blir intressant och se var klubbkänslan finns om det börjar gå tungt frammåt jul. Ovanligt många utlänningar hos apan som snart är nere på Röglenivå om trenden fortsätter.
Konstigt de högg på Mat Anderson som desperat ville från DIF men ingen utom apan var sugen. Han bjöd ut sig till hela Allsvenskan utan lycka, låga odds som årets kalkonvärvning grattis apan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Hej kompis! Mycket fin beskrivning, DansbandsWolf, över hur skrämmande det är att vandra runt på apstigarna för att leta apor från bygden men finna att de inte alls existerar, fast bara lite.

Och ännu värre hur damhockeydödar-Pea serverat apsanningar om s k damsatsning, bara för att finna att på Apans hemsida är inga damer tillåtna, som vore det ett medeltida prästerskap. Vilket antagligen inte är långt från sanningen. Det smärtar mig att förstå att de lurar lilla Tindra - som efter sin succédebut för Luleå Hockey kunde fått en fin karriär hos oss - att stanna kvar i denna "alternativa damsatsning" som vi alla inser bara kommer att sluta i att Pea lägger ned damerna igen, sedan han mjölkat kommunen på ytterligare dopning.

Jag har gjort mitt yttersta för att finna något positivt från aphåll och faktiskt lyckats.

Det gäller Petter Pontusström - ett no-name som Apan var ytterst nära att sparka för några månader sedan; han fick kontrakt som absolut siste forward - som nu utsetts till lagkapten.

Man måste förstås applådera att Apan nu inte utser en lagkapten som offentligt förklarar att han fuskar, som är känd som landets störste filmare, som ljugit tungan svart så snart han öppnat apkäften, som stängts av gång på gång för fula påhopp, och som förorenat landets hockey med sin illaluktande fläskiga lekamen.

Trist bara att det inte var ett överlagt beslut av Apan, utan att de tvingads till detta eftersom fläskberget Hollywoods knän hade ledförslitits av att bära den extrema övervikt som den vidrigt fete heffaklumpen äcklat oss med.

Undrar om fläskberget Hollywood kommer att ta upp sin avbrutna filmkarriär nu? Ingen har väl glömt hans enastående vidriga prestation i "Den sista färden"?
Kommentera