Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1833150

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att eländet fortsätter i Apboken.

Sedan jag kom ut med kalla fakta om den trupp, bestående av 83% köpespelare, som tog Apan till Elitserien har de ju skamset fått hålla käft i Luleå Hockey-riktning.

I stället sitter nu apmonstrumet och hånar Pölsan, en klubb som historiskt är precis det som Apan inte är: vinnare.

Pölsan har gång efter andan trots begränsade förutsättningar stått som vinnare, och den pölserliga andan gör klubben tämligen unik i svensk hockey.

Apan, däremot, har vikit ned sig gång på gång på gång på gång. Nu ståtar Apan med två fina rekord - att vika ned sig i SM-finaler; att vika ned sig i kvalserier. Förlorarlagens FÖRLORARLAG. Hur mycket kommunen än öser på med ekonomisk doping och köpelaget Apan köper, köper och köper...kan de inte köpa sig en pölsa-anda. Den sitter i väggarna och i bygdens hjärta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Runt 6000 på Brynäs traditionella internmatch i torsdags. Väldigt många fina namn på isen.Niklas Bäckström, Calle Järnkrok, Anton Rödin, Elias Lindholm, Johan Larsson, Mattias Ekholm, Jacob Markström, Anders Lindbäck mfl.
Tyvärr hade Jacob "SAIK dödaren" Silfverberg magsjuka men det var ändå en trevlig samling att skåda. Alla är inte "egna produkter" även om flertalet gått genom Brynäs juniorled och vidare till NHL via Brynäs A-lag.
Man blir glad :)
Kommentera