Luleå HF

115631 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1833337

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Jag håller med: mycket fina namn och mycket imponerande att Pölsan kontinuerligt kunnat utveckla sådana stjärnor som dessutom nästan utan undantag etableras som stjärnor även i NHL.

Apmonstumet och Apan vill ju hävda att de "från egna led" exporterat en massa stjärnor men sanningen är den att de nästan alla misslyckats. Just nu har de väl två som lyckats, i Nashville och i Edmonton, men annars är det olyckat. Deras "största stjärnor" highsticking Lindström och Möller fungerade inte alls utanför Sverige; Lindström sparkades från lag efter lag i NHL och Möller blev en medioker brunkare i KHL.

Och det är väl anledningen till att hatbrottslingen i Apboken så gärna öser hån och hat över Pölsan, när han inte är upptagen med att hata Luleå.

6000 på Pölsans intermatch:-) Men kom ihåg att på Apans första isträning i Apkrafts C-hall var det ett par hundra närvarande - hockeyintresset är rekordstort i Apschtaan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Frågan är om "Inte riktiga AIK" ens får in 6000 i sin låda i Schtaan?😂😂
Ja Brynäs har verkligen lyckats att producera spelare genom sina juniorled. Sen återstår det att tolka vad som gör en "egen" produkt. Måste vederbörande vara född i omklädningsrummet eller räcker det med att man spelat juniorhockey och sedan tagit den chans man fått i A-laget. I min bok så måste man se det så. Man har vågat satsa på en talang istället för att värva in en färdig spelare utifrån.
Kommentera