Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1834858

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, det är sorgligt att konstatera att köpeklubbarnas KÖPKLUBB stulit en plats i Elitserien av fina och anrika lag från Norrland.

Om inte den fruktansvärda kommunaldoping försörjt detta förlorarnas skulle vi haft MooDoo, Timrå eller Burkölen uppe nu.

Vidrigast av allt är att de låtsas som att det regnar och skäller andra lag för köpelag. När de skulle möta Läjkers i final och insåg att de var sönderlästa och skulle torska bröstade Aplasse och Apwallson upp sig och kräääävde att alla skulle hålla på Apan eftersom en vinst för Växjö enligt dessa maligna apor skulle vara "ett hot mot svensk hockey".

Ja fy fan.

Det ska man höra av Apan, som strax efter att de dyrt och heligt lovat att 5 av 10 spelare "skulle komma från bygden", stal en plats i Elitserien med en Apa bestående av 95% köpespelare.

Köp, köp och köp mera! Medan klubben torskar rekordsumman 17 miljoner. Men doparkommunen lägger väl ned några daghem till och ökar dopingen.

Usch!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, det är verkligen skrämmande läsning:

APAN TOG SIG TILL ELITSERIEN MED ETT LAG BESTÅENDE AV 5% SPELARE FRÅN BYGDEN.

Trots att de deklarerat att de skulle spela med minst 50% spelare från bygden.

Kan det vara så enkelt att de satt decimalkommat fel? Jag menar för de, som inte år så begåvade och måste räkna på fingrarna kan det inte var så lätt när de ligger inne med ett onaturligt antal fingrar på varje hand.

Men Apan ljuger om allt och smyger fram påståendet att de lirar med en "majoritet spelare i laget från egna bygden".

Och när fakta är alltför tydliga - visande att de ljuger - hittar de på förskönande omskrivningar. Ena året talar de om "egna produkter", andra året om spelare "från egna led" och senast hittade de på att det handlade om spelare med "bakgrund" hos Apan för att t ex kunna räkna in highsticking Lindström som vi alla vet är en ren MooDoo-produkt.

Men folk som inte har så mycket kunskap räknar fram att "jomenvisst, Apan är bästig på att släppa fram egna produkter".

Sanningen är den att de några år hade några spelare som var födda i Apschtaan, men räknar man födelseort får man in sådana som är komplett utbildade i andra klubbar.

Då räknade vederbörande om och tog in sådana som kom från hockeygymmet och Vips! hade de en massa från "egna led" varpå vederbörande la ned "utredningen" och påstod att "nu hade han räknat på två olika sätt" och Apan låg högt i båda.

Grejen är den att går han på djupet finner han att spelarna på gymmet domineras av talanger som Apan stulit från andra klubbar genom att förfölja 13-åriga pojkar med vidriga övertalningskampanjer. Men så långt sträckte sig visst inte vederbörandes kompetens.

Det som är trevligt är att i sekten är man så förblindad att man tror på sin egen katekes och i fjol plockade Apan upp junisar igen. Men sötebrödsdagarna är förbi. Nu har Umeå och Norrbotten satt stop för stölderna och att Apan under några år fick fram några egna (på riktigt) dugliga junisar är inte så konstigt - så är det för alla klubbar. Men numera duger de inte till, blir vanligen inte ens draftade, eller draftade jättelångt ned.

Så vad hände, när Apan fyllde på med junisar?

• respass direkt i slutspelet om Champions Hockey League
• respass direkt i slutspelet om SM
• kollaps ned till en sjätteplats i SHL

Trots att de ändå köpt köpespelare så att de gick rekordpinsamma 17 miljoner i förlust under säsongen.

Kan Apan klara 2017-2018?

Jo, gissningsvis. Men inte säkert. Vad som är säkert är att klubben håller på att kollapsa hur mycket stålar man än myglat in på bankkontot genom vidrig kommunaldoping där ortens småbarn inte ens får fira jul längre. Publiken sviker, intresset falnar för sektverksamheten.

Förr eller senare kommer resultatet i form av degradering och låt oss hoppas att Apans plats i Elitserien SHL då återtas av någon anrik och hedervärd norrländsk klubb. Som MooDoo, Timrå eller Burkölen.

Att Apan försvinner är inte mer än rätt och riktigt och rim och reson.

Med hänvisning till att de köpte sig plats med ett lag som till 95% bestod av köpespelare!

Vilket de håller jäääääävligt tyst om och ljuger i stället om att "vi är så bästigast och finast att vi spelare med em majoritet spelare från egna bygden/egna led/egna produkter/egen bakgrund/egenartat utseende till förväxling likt de varelser som hänger i rep och käkar banan på Skansen.

USCH!
Kommentera