Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835376

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, verkligen! Luleå spelar hockey medan 0-0-dyrkarna gär allt de kan för att undvika hockey. Härligt att vi ändå fick hål på det av köpespelare helt indränkta laget.

Imponerande av Bulan att redan nått så långt. Kan vi glömma streckstriderna blir man riktigt glad.

Ja, Apan är på riktigt kanon-dekis. Hörde att de slog botten-rekord vid "första isträningen" och efter att ha skällt ut publiken som ansvarig för förlust 17 miljoner i fjol lär nog sektens anseende ha blivit all time low i kretsar av sexfingriga med banjo-faiblesse.

Gissar att apmonstrumens närvaro här kommer att reduceras i frekvens och ebba av. Hatbrottslingen och hans sidekick är ju klassiska medgångare som bara dyker upp vid apframgångar för att med detta "stöd" i ryggen håna och hata andra.

Nu dryper de nog av, som de könssjukdomslika drypare de är, äcklen:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Läser att "intelligentian" på Apsidan - i form av sidekicken - fabulerar om att allt är i linje med en fantastisk apkonspiration där Apan ska lura alla att de är skitkassa så att motståndrarna inte tar i under matcherna varpå Apan kan överraska och vinna.

Ja, så är det säkert. Apan är skitlistig, juh.

Det andra Apmonstrumet står inte ut att stå till svars för att 0-0-dyrkarna Apan nästan lyckades innan de blev pulvriserade av härliga Luleå Hockey, Så den fege gubben har gömt sig i närmaste avträde.

Ja, köpelaget av 0-0-dyrkare är verkligen pinsamma.
Kommentera