Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835389

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: I morse när jag vaknade fann jag att vädret var vackert, fåglar kvittrade, ja, hela världen verkade småmysa😊

Så fylldes jag av minnet: Vi krossade Apan igår!

Det, av självutnämnda experter, bottentippade Luleå Hockey, hade spöat det, av självutnämnda experter, toppentippade Apan.

Men det ska erkännas, att 0-0-dyrkarna i gnetspelande köpelaget Apan var nära att nå sitt mål, 0-0. Men precis som mot Mora vann till slut den sportsliga rättvisan och det positiva, publikfriande eleganta hockeyn.

Vi kan konstatera att Bulan lyckas infria alla förväntningar och har på kort tid lyckats få spelarna med sig på tanken att spela riktig hockey❤️

När det gäller Apan är det tvärtom. Nu står CryBert och Klockare ensamma och hjälplösa när det gäller att rädda den läckande Apskutan. Näsan har successivt bytt ut alla små, tacklingsrädda apor på backsidan genom att köpa in köpespelare och offentligt förklarat att han ska köpa in ytterligare en back, men ännu inte hittat någon han kunnat lura till Apan, hur mycket pengar han än lagt fram över och under bordet. Men vad ska dessa köpebackar göra? Nu har det bara CryBert som ansvarig och tydligt är att han ger order om att "ut och gnetspela, dyrka 0-0" och det blir bara pannkaka.

Offensivt har de bl a highsticking Lindström och Oscar Möller, två köpespelare som utnämnts till seriens bästa spelare, men de ser man inte röken av. Var de med, över huvud taget?

Alla dessa köpespelarköp kostar ju Apan skjortan och senast gick de med rekordförlust på 17 miljoner men "ofelbara" Apan erkände inte att det var deras vidlyftiga köpespelarköp som kostade utan skyllde allt på publiken som inte kom och inte ville betala för att se de gnetspelande 0-0-dyrkarna.

Nu har de änk-ligen blivit av med blysänket fläskberget, fuskäcklet som kostat Apan minst 12 miljoner i lön och sociala avgifter senaste två åren, sedan fläskberget och dennes agent lurat skjortan av Aplasse J, men den Apa som fyllts på av köpespelare gör ingen glad och publiken stannar hemma.

Snart är de åter på nivån 95% köpespelare och deras 0-0-dyrkande tar de till kval igen. Det verkar ju samtidigt som att Burkölen håller på att få ordning på sig långsiktigt så kanske inom en snar framtid vi kan hoppas se ett kval som slutar med att Västerbottens mest anrika klubb återkommer till elitserien SHL.

Medan Apan blundar för verkligheten och yrar om att de är bästigast på allt...

🙈🙉🙊
Kommentera