Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835479

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Forsberg 1978: jodå, apmonstrumet är där. Han loggade in senast klockan tre i eftermiddag.

Men han är ju en medgångare , inte för att glädja sig för framgångar, utan för att ta chansen att håna och hata andra.

Och när verktyget för att han med lånta fjädrar ska spela Allan - Apan - visar sig vara en samling köpespelande 0-0-dyrkare....

...då kan han bara hålla käft och gömma sig.

Vi kan beteendemönstret. Så där har han hållit på i tio år. Innan snacket var det på SvenskaFans, där han la in minst 5-10 "hata Luleå"-inlägg dagligen.

Utom då Luleå spöat Apan. Då försvann han flera dagar. Återkom senare, låtsades att det regnade, och hatade vidare.

Tragisk Apa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Undrar om inte det som fäller Apan blir att de inte lyckats skaffa sig någon stark tränare utan har nu låtit lura sig av eget sektsnack om förträfflighet och lyfter halvportionerna CryBert och Klockare som helt ansvariga.

Detta i ett läge då det krävs en stark och duglig ledare att få alla köpespelare på båten.

Från Köpespelaren Ortio i målet till köpespelarna Mark Katic, Mike Kostka, Morgan Ellis och Mil Djuse i backlinjen till köpespelarna Lindström och Möller kompletterade av köp espelarna matt Andersson och Charles holloway med flera.

Näsan har öppnat börsen och köper hejvilt. 17 miljoner back i fjol och hur stora blir förlusterna i år?

Och alla dessa halvlyckade backar han handlat in är vana vid det lite slöa uppdraget att lira back, men nu möter de på stor is den nuvarande svenska elithockeyn där alla lag pressar över h ela isen när de förmår och backarna får slita mycket hårdare än de hade föreställt sig.

Hur ska Apan kunna fungera när så avgörande del av försvaret bygger på backar som drabbas av en hockeykulturchock och de som ska leda och utveckla dem är de oprövade halvportionerna affektinkontinente CryBert och Rainman Klockare?

Ja, de kan väl vinna någon match då och då men en fungerande maskin som den Anders byggde?

Glöm det!

Apan har betalt stora pengar för att fylla laget med dyra köpespelare men saknar fungerande ledning och kommer knappast att få ett fungerande lag, trots alla dyra köp.

Jag börjar undra om inte Apan kommer att landa på typ plats 7-10 och missa inspelet? Med ännu mer sjunkande publiksiffror under 4000, samt fortsatt stora ekonomiska förluster pga alla dyra köp.

Att de självutnämnda experterna tippar Apan bland tabellens toppar rör mig inte i ryggen. När har dessa någonsin kunnat tippa rätt? De är bara fega, slöa och har inte brytt sig och petar därför upp Apan i tipsen utan att själva begripa varför.

När Martin Lundberg vägrade komma hem till Apan borde dessa låtsas-experter ha insett att något var katastrofalt fel.

Vi ser fram mot 0-0-dyrkarnas kommande matcher. Vilka lag kan de räkna med att slå? Seriöst?
Kommentera