115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835665

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tredje perioden rann ut och slutade 2-2 vilket innebär att Dampungarne blev det första lag att ta poäng av Luleå Hockey i år, eftersom de nu fått en pinne.

Luleå får inleda förlängningen med två spelare utvisade som det verkar. Ida Boman åkte på två minuter för tripping med 25 sekunder kvar och sedan Michelle Karvinen på två minuter för interference vid 60.00.

Låter som hög risk att Dampungen tar också en andra pinne...men nu bara en minut kvar av förlängningen. Luleås 3 mot 5-box / motsvarande tydligen stark; har fixat 3.35 i den spelformen i matchen mot Dampungen utan att släppa in mål.

Nu har hela förlängningen runnit ut och det blir straffar. Luleå har 17-åriga Anna Amholt med spaden, medan Dampungarne mönstrar köpespelaren Florence Schelling, Schweiz landslagsetta.