Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835759

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå sätter 3-0 i PP och plötsligt verkar vi änk-ligen ha fått det PP vi saknat så många säsonger.

Återigen Harju som får puck framför mål och öretbackarna är så slöa att Hajen kan lägga pucken till rätta och prickar in målet.

Den vidrige kommentatorn börjar dra kommentarer om när Omark och Harju slog igenom med "Övertorneå-expressen" och snart är det väl dags för en Ritola-intervju till.

I slutet av period två lyckas Öret på slumplägen sätta såväl 3-1 som 3-2 och skinntorre Lindberg kommer i brallan båda gångerna, låter som att Apan vunnit Glud.

I intervju efter perioden lyckas eländet få Harju - utan att försöka med engelska - att förklara att han gärna velat vara kvar sm kapten men Bulan valde Olle.

Vi vet ju att det var ett helt korrekt val men vet också att Harju inte fungerade tidigare med Rönken/Bulan då det blir viktigt att det fungerar för Harju och med Isak-Einar tycks Bulan ha hittat helt rätt.

Men den j-a Lindberg försöker som alltid att vara brännvinsjournalisten Fehlman och hitta "affärer" för att så splittring.

Koncentrera dig på att läsa på om "Övertorneå-expressen" ditt j-a apnöt!

3-2 till Luleå och en period kvar, då Luleå dessutom inleder med två minuters PP. Gärna mindre än så...;-).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kom ihåg mer glädje än ilska! då mår man bättre! fan kan knappt vänta till på tisdag, då det startar för oss också!
Kommentera