Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835908

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja vad ska man säga om senaste matchen. Från oförskämt bra spel där pucken gick som på lina mellan spelarna och gudomligt PP i den första halvan av matchen, till en katastrofal andra halva då de helt plötsligt inte kunde passa pucken och slutade markera motståndarna. Nåja, jag är försiktigt optimistisk ändå för det kommer att ta tid att slipa bort det "spel" som både Fagervall och Skuggan impräntat i merparten av våra spelare. De största glädjeämnena enligt mig var Olaussons kedja och PP. Ska det här bli säsongen då vi ÄNTLIGEN får ett bra PP? Minus får bli knattekedjan som inte alls var lika framträdande som under försäsongen och backparet Mikkelson och Johnston. Vi vet att Mikkelson både kan och kommer bli betydligt bättre men Johnston ser värre ut än Frallan i sina sämre stunder.

Ikväll blir det nog att se Skeå spela i brist på annat, mitt tips inför den matchen är självklart 0-0. Garderar med 1-0 till KHK utifall att Skeås sedvanliga 0-0-taktik misslyckas :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Håller med. Känns som ett fint besked från första matchen är att Luleå KAN spela den hockey som behövs. Visst spelar det ofta mer roll att man vill, men kan man inte, blir det ingenting ändå.


Sedan räcker det ju inte med knappt två perioder utan man håste gålla i hela matchen, men det känns mer som en mental grej och det kommer Bulan inte låta pågå.

Så det känns inte så j-a obra inför fortsättningen. Tvärtom - det ser man fram emot, det blir spännande.
Kommentera