Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835932

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Som vi alla igen-kligen vetat sedan länge och nu får vi det bekräftat:

DET ÄR NÅGOT SJUKT MED SEKTAPAN.

NÅGOT REJÄLT SJUKT!

I kvällens match saknas Kioskflickarjägaren Holloway.

På Hockeysverige har man intervjuat CryBert:

"Skellefteås tränare Bert Robertsson är vag kring Holloways tillgänglighet framöver.
– Det förs en diskussion kring honom så det är inte helt avskrivet att han ska spela inom en snar framtid. Men sen är det heller inte säkert att han kommer göra det"

Informationen har släppts i Ap-Pravda Norran och bland kommentarerna anges från "folk som vet" att det inte handlar om något "fysiskt".

Snacka om dimridåer som ger utomstående en tydlig uppfattning om att det inte är en hund utan en hel j-a kennel begraven.

Psykiskt sjuk? Droger, alkohol? Nya räder bland kioskpersonalen? Eller har han skaffat sig primadonnafasoner och förklarat att "i Arsenal, pojkar, gör man så här, och Arsenal vet hur man ska göra"?

Nej, underligt är det. Men å andra sidan är det alltid en massa underligheter i den där Apan och när man nu avskaffat tränare och ledare och i stället släpper fram ett spritt språngande CryBert utan koppel vet man inte hur det ska sluta. Formellt ska ju CryBert dela på ansvaret med den lille figuren Klockare men vem tror att denne har något att säga? Allt man vet om Klockare är ju att han står där som ett levande frågetecken och man undrar om det är en människa eller en seriefigur a la "Hitta Hugo". Han har ju inte sagt ett jota på åratal men förra säsongen fick han faktiskt ta en intervju efter match och då förstod man varför ingen släppt fram honom; det var efter en period då Apan blivit fullständigt utspelad och krossad och i intervjun menade nämnde Klockare att "Apan dominerat och enda anledningen att de låg under med katastrofala siffror var att dummarna dummat sig".

Men är det så oväntat att Apan betalar massor av pengar för köpespelare som därefter inte spelar?

Nu finns det ju ingen anledning att ta in Oskar Möller i det, för den långa frånvaron pga fruns sjukdom och behandling.

Men ta Rit-Ola. Inköpt med totalkvaddat knä och gått på rehab ett halvt år innan han plötsligt hoppade med några månader. Men därefter drog han bara - trots att han skulle "betala" för ett halvt års rehab och chansning med ytterligare ett år - och förklarade att han blev ju lite yr när han flyger, varpå deras ursäkt för en sportläkare - fru Distriktsläkaren - "höll med" och det gjorde Näsan också, men la till "fast vi har förbjudit att han spelar för Aplasse och Apwallson... jahaja. Hur ska det tolkas?

Ta Pesonen. Iddes inte gå in framför mål där han behövdes men där det var tufft i slutspelet. Och gnydde efter att Apan slagits ut med "Buhu, buhu, jag har spelat med båda tummarna brutna, buhu, buhu. Men två veckor senare lirade han utan bekymmer VM för Suomi. Jahaja...

Ta Sörensen. Skriver på och kommer till APschtaan och helt mirakulöst upptäcker han att "oj, en komplicerad fraktur i handleden som behöver opereras och tvingar till ett halvt års konvalescens.

Ta Schremp. Kommer in som den store hjälten, men ids inte ta i, får inte ens spela en massa matcher eftersom han är förkyld i strumpan eller har vrickat aptiten eller vad nu apsekten skyller på medan f d NHL-stjärnan Schremp levererar hälften av vad han gjorde som MooDooist och sammanlagt bjuder på minusresultat.

Ta Lehtonen, som i en träningsmatch åker på en tackling utan någon som helst risk för skada men omedelbart förklarar att "nu fick jag ett blåmärke och måste få Bamseplåster samt vara borta minst 10 veckor" vilket accepterades. Innan han fick sparken.

Ta Kabanov, som efter en juste monstertackling fick några brytna revben samt ofarliga blåmärken i ryggen varpå fru Distriktsläkaren helt omotiverat förklarar "ryggradsnära, där skador kan innebära ryggmärgsbrott och förlamning, sådant vi inte vill se på isen".

Ta Cumiskey, värvas för att bli den store hjälten men visar sig "helt oväntat" vara skadad och fortsatt skadad och fortsatt skadad och får till slut några få matcher innan han sparkas med minusstats.

Ta sållet svensson som plötsligt - när han genom tidningarna fått reda på att Apan signat 60% hanses och en f d apjunis som vakter för kommande säsong - låtsas ramla ihop på isen utan att någon rört honom och sedan vägrar han spela vidare i slutspelet vilket fru Distriktsläkaren stödjer.

Nej, med all denna "anrika" historik kommer förstås inte uttalanden som "– Det förs en diskussion kring honom så det är inte helt avskrivet att han ska spela inom en snar framtid. Men sen är det heller inte säkert att han kommer göra det"

Det signalerar med all önskvärd tydlighet att

DET ÄR NÅGOT SJUKT MED SEKTAPAN.

NÅGOT REJÄLT SJUKT!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Har faktiskt på Apmatchen på en bredvid-monitor och slänger ett getöga på eländet emellanåt.

Mycket tragiskt att se hur Jocke Lindström - som brukar nöja sig med highstickingklubbor i ansiktet på motståndare - nu vill ta över fläskberget Hollywoods maligna agerande genom att överfalla målvakter.

Än tristare att sedan tvingas genomlida hur köpevakten Ortio å sin sida överfaller motståndarforwards.

1-0 till tippade bottenlaget Kronan efter första perioden och 0-0-dyrkarna har redan misslyckats i sin iver att neutralisera alla försök till hockey och underhållning, men som motmedel har dock Apan bjudit på fler burskydd under en period än tidigare under en säsong.
Kommentera