Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1836067

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I Apboken helt verklighetsfrämmande som vanligt med megahyllningar utan förankring i matchen.

På Northpower där riktiga supportrar håller till talar man om hockey-i-hörnen i första, ideliga, ofarliga, anonyma skott utan skymning plus bränna de få riktiga lägen man haft. Följt av impotens i andra perioden.

CryBert och Klockares påståenden om Aphockeyn signalerar med blåljus att de inte begriper sig på hockey. Kan det bli så att de drar köpelaget ned i smutsen redan i år? Genom att torska loss och skylla på domarna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det maligna apmonstrumet fortsätter hävda att köpeklubbarnas KÖPEKLUBB är i toppslag samt förklarar att de som bedömer saken annorlunda "saknar analytisk förmåga, är analfabeter, håller på usla lag".

Vi citerar riktiga apsupportrar om andra perioden: "SATAN så jävla uselt. Ingen fart, ingen tyngd, ingenting. Simpla felpass, feltajmade åkningar, inte ett skott på mål, inget tryck i anfallszon. Kommer att bli en lååång säsong..., FYYY FAAAAAAA! MÅR ILLA!!...Länge sen jag såg skeå så här uddlöst... Känns som dom skulle kunna spela 24h i sträck utan å få till något framåt.. Inte en de minsta intention på förändring. Första perioden var ju rejält mkt bättre än hur det ser ut just nu. Det säger mkt...Satan vad vi suger kuk helt ofarligt...Under 4000 att vänta på torsdag med den här skiten...Lägg även till att vi blir utboxade mot sargerna utan vi ens stretar emot. Vad hände med att ta pucken mot mål?...Allvarligt. Är ngn överraskad ? Kolla våra försäsongsmatcher. Mot allsvenska motstånd. Knappt några mål framåt.... Kommer bli tufft i vinter om vi tvingas spela med Öhman och Berglund. Vi suger nåt kopiöst! Vad har vi för plan för att få in pucken? Sprätta puckar mot mål och hoppas på ett slumpmål?..."
Pudas har jag då inte sett till alls idag...

Så låter det alltså på ett Forum med riktiga apsupportrar.

"0-5 eller så speglar väl matchen skulle jag säga." påstår det hatbrottsliga apmonstrumet.
Kommentera