Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1836671

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Rätt surt med en förlust men i ärlighetens namn så var deras målvakt helt otroligt jäkla bra. Med en normal målvakt som inte hade druckit dunderhonung innan match så tror jag att Luleå hade vunnit denna match ganska klart.
Jag tar hellre en orättvis förlust än en solklar förnedring på hemmaplan inför ett fåtal besläktade åskådare ;)

Bara bita ihop och köra över Djurgården på lördag!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nedan en i vimlet-bild från publikfesten i Apschtaan när Apan hade hemmapremiär mot Warulfven. Fullsatt, folkfest, apsanning.

0-0-dyrkarna misslyckades och mot försvarslösa röglarna östes 2-7 in. CryBert "intervkuas" efter match och inleder tio svar i rad med "Nej, man...". Inga studielån där inte.

Öret fortsätter hålla siffrorna nere, torskar bara med 2-1 mot Läjkers.

Pungen spöar som de brukar HV borta, 0-2 idag.

Och slutligen imponerar Malmö och tar 4-1 mot Pölsan, medan Pölsan faktiskt bara har en enda pinne efter tre matcher. Tuff start för swinging Melin.

Men nu laddar vi för riktig hockey. Luleå Djurgårn i Delfinen! Det blir spännande att se om jag lämnade fina vibbar uppe i Luleå igår.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och ni har kunniga omdömen om hockeykatastrofen i Apschtaan där de närmast sörjande tröttnat helt på att betala för att se köpelagens KÖPELAG köra sitt - före matchen - vi är bästigast - efter matchen - det var fel på "dummaren".

Häromåret förklarade ju Apan att apans högsta ledning var bästigast på ekonomi. Det var sedan Anders Forsberg säkrat upp ett fungerande lag med spelarna kontrakterade för två säsonger - varpå Brutusarna Aplasse J och CryBert knivhögg Forsberg i ryggen för att stjäla äran - men Forsbergs lag var ett självspelande piano som tog två Glud.

Under åren pumpade apkommunen - genom att släcka alla julgranar och stänga sociala omsorger - in >10 miljoner årligen på Apans sparkonto med följd att >70 miljoner byggdes upp, Apan blev rikast i hockey-Sverige. Och apledningen förklarade att de var hockeyns svar på Wall Street.

Sedan har Apan hamnat i samma sits som alla andra lag, dvs att de spelare som verkar lovande blir köpta av andra. Visserligen lägger Apan på från sparkontot så att de som regel bjuder över övriga SHL, men ändå drar folk utomlands eller t o m hemvändare som Martin Lundberg och Petter Emanuelsson tackar nej till sektverksamheten.

Senast rekord- och katastrofförlust för Apan alltså. Och ställer sig Apledningen längst fram och förklarar att det är deras ansvar - som när de hävdade sig vara bästigast ekonomer åren innan?

Nej. Såklart inte. Apan har aldrig fel. Nu hittade man i stället på att förklara att det är appubliken fels. De som är skyldiga till rekordförlusten är förstås inte sådana som Aplasse J som pyntade 12 miljoner till fläskberget eller miljoner under bordet till köpespelare. Nejdå. De skyldiga är de som inte varit där, publiken.

Undrar hur lång tid det dröjer innan de riktigt hockeyintresserade i Skellefteå byter färg och börjar hålla på Västerbottens mest anrika hockeylag, Burkölen? Ett lag som är offensivast och målgladast i SHLs maratontabell från 1984. I stället för att sitta och lida när 0-0-dyrkarna i köpelagens KÖPELAG för att inte säga förlorarlagens FÖRLORARLAG latar sig och skyller på "dummaren".
Kommentera