Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1842847

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Och nu var A-junisarna i norra Supereliten uppe på isen. MooDoo torskade mot Pölsan och tappade lite.

Nere i Apschtaan möttes Apan och Luleå och robot-Apan tog skotten med 35-18.

Det innebar att det blev match-i-matchen mellan tvenne Filip vid spadarna.

I Luleås mål Filip Gustavsson, född i Apschtaan men lämnade för Luleå när han skulle börja gymnasiet, för att få riktig målvaktsträning, eftersom Apan körde utan vakttränare för junisar och i stället gav instruktion "ta pucken".

I Apmålet Filip Eriksson från Södertälje som köptes in av Apan som 18-åring med planen att presentera honom som en egen produkt, från egna led, med bakgrund bland apjunisar, ja, från bygden alltså.

Den Filip som köptes av Apan räddade nästan 89% av skotten.

Den Filip som lämnade Apan och fick vaktutbildning räddade drygt 97% av skotten.

Luleå Hockey fortsätter leda SuprElit norra för A-junisar:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hehe, och på tal om att Apan presenterar köpespelare som "egna"...läste att (minns inte om det var Green Yoda eller Sidekicken) de tyckte att Hetta liknade en spelare från bygden, så snart presenteras väl han som det av dem för att komma ett steg närmare de där 50% från "egna led".
Sen vad de hade för kriterier varför han liknade en päjk från bygden vet jag inte...kanske han har snett ansikte, snickarbyxor, stråhatt, tittar sensuellt på sin syster och har sex fingrar på varje hand....vad vet jag :-) ?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I SDHL vann Luleås starka damer mot Danderyds med 4-1.

Nere i Leksand gick Dampungen fram till ledning med 0-3, men under en minut i slutet av andra gick Damtrottoaren upp till 3-3 och i tredje perioden satte man 4-3 och vann.

Det betyder att nu leder Luleå Hockey SDHL. Igen-kligen har man gjort det hela tiden, men det infernaliskt korkade spelprogrammet för SDHL har inneburit att Dampungen i många veckor haft en match mer spelad än Luleå. Det har de fortfarande, men nu toppar Luleå ändå, på bättre målskillnad:-)
Kommentera