Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1851793

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, Apan är verkligen ett lag i förfall.

Apan Lindholm - enda "bygdeninslaget" i Apans av köpespelare helt dominerade förstafemma - visar redan efter 23 sekunder att han lärt sig mycket "hockey" av Jocke "highsticking" Lindström och klipper till en Läjkersback i ansiktet med klubban helt utan anledning.

Apan åker på 2+2 minuters utvisning och Läjkers pangar direkt in 2-0.

Det var den matchen det.

Nyss fick vi för övrigt se 175 cm 74 kg Söderlund försöka spela tuta och kör-aphockey i Läjkerszonen med följd att 190 cm 98 kg Rahimi (Burkölenutbildad) tacklade honom bröst mot bröst och den lille Apan fick hjälpas av isen in i omklädningsrummet. Någon minut senare ger Rahimi en liknande tackling på Apbacken köpespelaren Ellis som också går i isen.

Förr i världen brukade Apan skicka fram Martin Lundberg för att slåss i sådana lägen. Men om Lundberg rycker in i dag hjälper det inte Apan. Lundberg vägrade nämligen komma "hem" till Apan och spelar i ett lag utan sektbeteende men med huvudtränare; Växjö Läjkers.

Något säger mig att Apan går på pumpen bokstavligt talat idag :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Läjkers anser Apan så ofarlig att de låter Fast vila och låter andrevakten Andrén ta spaden.

Nyss fick Apan chansen i PP men när det inleddes levererade Rahimi en ytterligare rejäl tackling på en Apa och nu är Apan varnad och skrämd. Men kommentatorerna menar att det retat upp Apan som kör så det ryker nu, dock utan att kunna spela fram några större chanser än så länge; Läjkers försvar är för bra för Apan.

Så växlar Läjkers tempo och attackerar några minuter och är extremt nära 3-0; först en puck i stolpen, sedan en puck som går in i femte luckan på Ortio och glider in i....men stannar på mållinjen.
Kommentera