Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1851957

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Men höjdhopparn hittar en ny utvisning på Luleå. 1 minut kvar, den får vi köra med en man mindre alltså och därmed bara att räkna med att det är kört. Vi kör dock 5 mot 5 men utan vakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det gick inte alls. I slutminuten hade vi spel i Morsans zon, men den j-a Mikkel var inne och varje gång han fick puck slängde han den åt helvitte, varpå det gick 15-20 sekunder innan vi fick tillbaka den.

Man kan kallt konstatera att när Luleå saknade så pass många spelare fungerade spelet långa stunder inte alls. Det gick inte att känna igen det Luleå vi vant oss vid senaste månaden.

Nog kan jag väl acceptera att vi tappat många spelare ibland och torskar t o m mot Morsan.

Men det riktigt jävliga är att det bara återstår tre dagar till vi möter Apan i Delfinen och fem dagar till vi möter Apan i ApkraftArena. Jag hade tidigare tänkt att vi hade goda chanser mot Apan nu, t o m lutat mot att vi skulle ta majoriteten av pinnarna.

Men har vi alla dessa spelare borta till veckan också, och med det spel vi mäktade med idag mot Norsan... nej, det ser inte bra ut alls.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nä usch...fy fan vilket bottennapp från vår sida...snudd på sämsta insatsen från Luleå denna säsong. Visst, vi saknar tre ordinarie forwards, och inte vilka som helst heller, men ändå.
Fan vad surt.
Kommentera