Luleå HF

115464 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1852009

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he, i Apboken sopar Rytter isen med apmonstrumen, som vill påstå att "Apan har minsann stora, tunga och tuffa spelare som tacklas mest i serien, Rahimi ska inte tro att han är något".

Vi som såg matchen vet ju att Rahimi var kung: fällde apor till höger och vänster med fina tacklingar matchen igenom och avslutade med att valla in vinstmålet.

Några tacklande apor har jag inte sett i år, ja kanske inte sedan Magnus Wernblom flyttade hem till MooDoo.

På något vis klarar de inte det fysiska hockeyspelet.

Däremot.

Är det ett förbannat jävla tjafs varje gång Apan spelar. Ofta ballar det ur totalt och efter varje blockering framför egna och motståndarnas mål rusar en massa apor dit och bultar och sliter och försöker se arga ut; och ofta blir det likadant efter varje närkamp vid sarg.

Jag tycker inte att det där är "fysisk hockey" utan bara rena pinsamheter.

När de hade fläskberget som kapten lade de ju till rena överfall på motståndarmålvakter när denne inte var beredd, och fläskberget fick med sig andra med det fula fusket.

Ja, och så ingår förstås det rena fulspelet med klubborna där highsticking är värst men andra hänger på.

Några vackra hockeymål levererar Apan nästan aldrig numera. Det handlar bara om att stöta eller peta pucken mot målet när det bildats gröt där framför vakten så att han omöjligt kan se något eller agera, vanligen dessutom hindrad av apor eller inbultade medspelare - och så petar någon apa pucken i riktning gröten och ibland åker den in.

Vidrigt, fult och inte hockey.

Highsticking och Möller kan ju skjuta men det vet alla så antingen markeras de ut, eller så blockerar spelare skottet i skottlinjen, alternativt flyttar de sig så att vakten ser och tar skottet.

Nej, det är bedrövligt. Speciellt jämfört med ett så komplett och välkomponerat lag som Läjkers och när de får tillbaka sina två skadade toppforwards kommer de förstås att utklassa Apan varje gång.

Och idag var Rahimi kung på isen och presterade en hockey som var underbar att se. Burkölenutbildad, som han är:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apmonstrumet: "vi har 4 backar som väger 95 kg och är lika tunga som Rahimi"

He he he he, var var de idag?
Uppladdat:

450x300-images-2.jpegimages-2.jpeg

Kommentera