Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1852019

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
2.40 till nedsläpp mot Blues...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vancouver håller tre perioder till 3-3 men förlorar i förlängning med 3-4 mot St Louis.
Bortalaget vinner skotten i varje period, sammanlagt 23-31 till St Louis.

Blev själv råtrött vid tvåtiden i natt och tvärsomnade. Har därför inte sett matchen men läst lite snabbt på Canucks forum och när det gäller lagen är Canucks-supportrarna imponerade av St Louis, och tycks överens om att Anders inte alls var dålig utan tvärtom gjorde många fina räddningar, samt att de mål som gjordes av St Louis var starka, men kanske 1 el. 2 kunde Anders haft chans på. Bl a avgörande 3-4 där en St Louis-spelare kommer själv in i Canucks-zonen mot tre försvarare som han fintar lite hit och dit till han får skottläge från halvdistans och drar in pucken lågt på klubbsidan invid stolpen. Förstås en svag punkt för en vakt men det kunde Anders verkligen ha tagit, eller, som det heter på hockeydialekt senaste året "det målet skulle han velat ha tillbaka". Slutintrycket blir lite färgat av det målet förstås. Igen-kligen jäkligt svagt av de tre canucks-spelarna att ens släppa till den ensamme St Louis-spelaren till målchans, men det tänkte nog även Anders och var inte riktigt beredd, kanske.

I vilket fall 4 mål på 31 skott blir 87,1% och det är statsen som lever kvar snarare än insatsen. Visserligen ändå bättre stats än St Louis vakt Jake Allen, men ändå.

Sammanlagt faller Anders ned till 92,8% och plats 11 / 81 i vaktligan vilket är fortsatt i högsta grad respektabelt men trots en poäng mot starka St Louis var det smolk i bägaren efter sista målet; hade Canucks satt sista målet hade Anders nog tvärtom blivit hyllad. Nå, bara att bryta ihop och komma igen.

Nästa match borta mot Philadelphia på tisdag. Gissar att Markan får spaden då.
Kommentera