Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1856318

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Ytterligare en väg att gå är att säga upp sitt cmoreabb. men då måste det bli en rörselse, det skulle slå stenhårt mot hjärtat. Undrar om inte det skulle ske en förändring på mkt kort tid om man gjorde så, marknaden pratar man med det språk marknaden förstår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: sa upp mitt C-more inför denna säsong men har åkt snålskjuts på en polare 😇
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Det har du rätt i! En samlad sådan aktion med massiv uppslutning skulle förstås vara effektiv och säkert en snabbare väg till framgång än det jag pratade om.

Kunde det samlas tillräckligt stöd innan bojkotten startades skulle den nog fungera. Själv får jag betala 4-500 kronor per månad för "stora sportutbudet" trots att jag bara vill ha Luleås matcher. Andra, som tar hockeyn via TVn kommer nog undan lindrigare, men hur många skulle hänga på en bojkott tro?

Räknar man på 10 000 deltagare a 500 spänn skulle det bli 5 miljoner per månad, 60 miljoner per år. Inte så stora pengar, men å andra sidan kanske bortfallet skulle kompletteras av att sponsorer blev mindre intresserade betala för reklam i en kanal som bojkottas och det kanske...kunde dubblera summan? 100 miljoner per år, år efter år. Jo, jag tror att de 6-700 miljoner Cmore betalar årligen för hockeyn är ett överbud som de redan går i förlust på, men gör så för att de ser långsiktigt och siktar på att säkra stor marknad och är bereddda att ta förlusten, dvs de anser att det är ekonomiskt förvsvarbart. Men 100 miljoner i bortfall varje år inklusive negativ mediabevakning som följd av det?

Jodå. Jag är beredd att avstå se Luleås matcher på nätet i en sådan kampanj, om den får tillräckligt med anhängare. Drar du igång drevet, ivandrago?
Kommentera