Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857574

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Du menar att jag är ett onormalt fans som tycker som jag gör? Att filmningar inte är ett speciellt stort problem i hockeyn?

Som sagt, att säga att det är ett stort problem och att det är en oroväckande trend, utan att visa att det ligger till så, känns lite oseriöst. Det blir känsloargumentering och i det här fallet är det inte speciellt konstruktivt.

Du har hittills bara redovisat vad du känner, nån fakta eller statistik som backar upp det du påstår, saknar jag. Tills dess är det en ickediskussion för mig...

Jag tycker till exempel domarnivån och kårens inkonsekvens samt huvudtacklingarna är ett större bekymmer...Vi tycker tydligen olika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Ja, jag tycker du är ett onormalt fan som anser att fusk inte är ett speciellt stort problem. Varenda hockeyintresserad person jag känner avskyr filmningar något enormt mycket och vill ha hårda straff för de som blir påkomna med att göra det mest osportsliga som finns inom sporten.
Ge hockeyn ett par ostraffade år till så ska du se att fusket är ännu mer utbrett än det är idag eftersom det redan nu är helt riskfritt att filma till sig fördelar som kan vända en match eller t.o.m. en sjunde avgörande SHL-final.

Varför ska jag ange fakta eller statistik för dig då jag aldrig påstått det är annat än mina egna åsikter? Gör jobbet själv och googla loss allt du bara kan då det verkar vara så viktigt för dig att försöka bevisa mig fel. I grund och botten så gillar jag Brynäs men jag står fast vid att jag TYCKER ni har en filmarkultur och stod för årets lågvattenmärke när Clark försvarades. Där visade ni hela Sverige vart ni står angående filmningar, dina åsikter verkar dessutom tyvärr överensstämma med denna "värdegrund".
Kommentera