Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857590

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Var har jag skrivit att jag inte tycker att fusk är ett speciellt stort problem? Det kan väl du ta och visa?

Du säger att filmningar har ökat och är ett stort problem inom hockeyn. Då är det väl rimligt att du backar upp det påståendet med mer än dina aningar. Känns orimligt att jag ska sitta och motbevisa dina påståenden.

Jag ska hjälpa dig lite på traven så slipper du sitta och leta i mina inlägg:

Filmningar är inget stort problem inom hockeyn. Det finns betydligt större bekymmer. Fusk har jag inte pratat om, det är ert betydligt vidare begrepp som innefattar så mycket mer än filmningar.

Filmning det mest osportsliga? Herregud, det är bra mycket mer osportsligt att med berått mod tackla någon i huvudet, eller med lika berått mod försöka slå av ben eller arm på en motståndare.

Och märk väl, inte någonstans har jag försvarat filmningar. Det är en åsikt du verkar vilja tillskriva mig. Härskarteknik är en oschysst diskussionsmetod.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Jösses...härskarteknik? Spare me din sårade pk-offerkofta. Du som kommer hit och kräver mig på svar, fakta och statistik för att jag haft fräckheten att tycka något som du inte håller med om. Det är alltså orimligt att du ska motbevisa mina påståenden som du påstår är fel men rimligt att kräva att jag ska bevisa mina? Jag måste ha missat de forumreglerna för jag trodde man fick skriva precis vad man tycker så länge det inte bryter mot några regler. Jag visste inte heller att jag hade att göra med en åsiktspolis men jag ska försöka tassa på tå så mycket jag bara kan när jag skriver följande nu... men jag tar det säkra före det osäkra och ber så heeeeemskt mycket om ursäkt redan på förhand om du skulle råka bli kränkt igen.

Du skriver ju för guds skull själv att du inte anser att filmningar (vilket är fusk!!) är något större problem både i ditt senaste och föregående inlägg. Jag undrar om övriga Brynäsare har lika liberal syn på filmningar som du? Det är okej att fuska lite då och då bara man inte gör det för ofta? Urk!

För att bemöta ditt övriga påstende då...Nej, jag räknar inte avslagna ben och armar som osportsligt... jag räknar det som rena överfall som bör och ska straffas hårt och i vissa riktigt fula fall även i civil domstol. Det är knappast som att det egna laget tjänar på att överfalla någon medan filmare nästan till 100 procent ger sitt eget lag fördelar och aldrig straffas.

Har du något nytt att komma med eller ska vi enas om att du tycker jag är en idiot och vice versa och fjöla av den här diskussionen nu?
Kommentera