Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1861558

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Jag håller med dig om det du skriver. Jag tror inte det var många Luleåfans som inför denna säsong trodde att laget skulle vara med i kampen om topp 6. Det har till och med gått lite bättre än jag trodde inför säsongen.
Det enda jag är riktigt missnöjd med är hur otroligt många poäng vi kastade bort genom vår oförmåga att hålla ledningar i början av säsongen. Glömt/förträngt hur länge det tog innan vi tog vår första trepoängare men var väl 10-12 stycken eller nåt sånt?!

Hur är förresten Sellis som spelare? Vore kul få höra lite tidiga silly season-rykten :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh:
Fö används han som defensiv back i JVM, där är hans fysiska styrka utmärkande när han möter jämnåriga. Om du har möjlighet så se reprisen mot USA så är det rätt tydligt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh:
Själv tycker att han en motor i spelet, som får pucken att rulla inom laget. Passningsskicklig och mkt rörlig, oerhört bra fysik tror han exempelvis gör 67-68cm i upphopp vinner de flesta fystester i vårt lag. Detta vet jag då de la ut det på video i Modo Channel. Gör kanske inte så mkt poäng men han spelar knappt PP hos oss vilket jag tkr är en miss då han borde vara given på blå med sin rörlighet. Det finns det som hävdar att han brister defensivt men håller själv inte med om det även om det är ganska vanlig åsikt, sen kan han bli överdrivet kreativ och krångsla till det men samtidigt så hör det spelatypen till. Så idel lovord från min sida iaf, lite ljuset i det kompakta allsvenska mörkret:)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: "Hur är förresten Sellis som spelare? Vore kul få höra lite tidiga silly season-rykten :)" Ta och kolla matcherna som han spelar. Går Modo upp så stannar han kvar.
Kommentera