Luleå HF

116134 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1861745

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Halva matchen spelad och 1-0 för Kanada. Men ju längre matchen pågår desto mer menar jag att det är Sverige som äger spelet, ja t o m som dominerar spelet!

Kanadas väsentliga farligheter är när de lyckas bryta vid blå och gå till snabb attack. Det var ju också så som de satte 1-0.

Men vore jag kanadick skulle jag känna mig osäker trots ledningen och just nu känna att Sverige - trots underläge 1-0 - är det bättre laget i denna match.

Vill också njuta av juste spelande lag utan fula inslag och utan filmningar. Bara två utvisningar efter halva matchen är ett gott betyg såväl till båda lagen som till domarna:-)

VAD? Nu åker Lias ut? Han håller upp klubban för att stoppa en kanadick som då slänger sig.

PP för Kanada, men dubbelutvisning - för kanadicken för filmning - skulle ha varit mest korrekt....


...men vad händer?

TIM MAGIC SÖDERLUND FÅR PUCKEN I KONTRING OCH DRAR IN 1-1 VIA STOLPEN:-)

UND - ER - BART!

15 minuter av andra perioden och nu är det 1-1. Och det lag som varit bäst under inledande 35 minuter ÄR småkronorna!

Vilken match!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
1-1 och två minuter kvar av andra perioden. Lias klev precis av och vi hoppas att han kommer tillbaka i tredje.

Faktum är att det är Sverige som har ägt matchen lag mot lag och spelare mot spelare medan Kanada väsentligen imponerat bara när de fått kontra snabbt vilket inte varit ofta,

Men efter Sveriges kvittering har Kanada fått till anfallsspel och tryckt på och med en minut kvar av andra perioden sätter Rasmus Dahlin en utmärkt höfttackling på en kanadick om det inte vore för att denne inte är puckförande och tacklingsbar varpå Kanada får spela PP för tredje gången i matchen.

Sverige rider ut en minut box och sedan är andra perioden över och ställningen är 1-1 men Kanada inleder tredje med en minut PP-
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: tycker det är vidrigt att Canada filmar så förbannat. Speciellt som de anser att de aldrig gör det... Dubbelmoral
Kommentera