115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1861748

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
1-1 och två minuter kvar av andra perioden. Lias klev precis av och vi hoppas att han kommer tillbaka i tredje.

Faktum är att det är Sverige som har ägt matchen lag mot lag och spelare mot spelare medan Kanada väsentligen imponerat bara när de fått kontra snabbt vilket inte varit ofta,

Men efter Sveriges kvittering har Kanada fått till anfallsspel och tryckt på och med en minut kvar av andra perioden sätter Rasmus Dahlin en utmärkt höfttackling på en kanadick om det inte vore för att denne inte är puckförande och tacklingsbar varpå Kanada får spela PP för tredje gången i matchen.

Sverige rider ut en minut box och sedan är andra perioden över och ställningen är 1-1 men Kanada inleder tredje med en minut PP-