Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1862816

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket spännande och kanske avgörande match i SDHL ikväll när Dampungen tar emot Luleå Hockey.

Det är fjärde och sista mötet i serien mellan dessa två giganter denna säsong. Tidigare matcher har slutat

2017-09-08 Linköping HC - Luleå HF 2 - 3 (0-1, 1-1, 1-1)
2017-09-15 Luleå HF - Linköping HC 2 - 3 (1-2, 1-0, 0-0, 0-0, 0-1)
2017-09-16 Luleå HF - Linköping HC 2 - 3 (0-2, 1-0, 1-1)

Det vill säga med en poängövervikt 5-4 för Dampungen. I serien leder Dampungen just nu på 69 poäng före Luleå på 61 poäng, men det beror på att Dampungen spelat hela FYRA matcher mer än Luleå så i praktiken är läget förstås att Luleå leder serien.

Luleå har bara förlorat den enda matchen mot Dampungen vid "full tid" medan Dampungen förlorat mot Luleå men också två matcher till.

Så. Även om Dampungen vinner tre poäng mot Luleå ikväll är det möjligt att Luleå passerar Dampungen i serien på den bättre målskillnaden för Luleå- Om Dampungen å andra sidan förlorar...ja, då är nog slaget om seriesegern över för Dampungens del.

Samtidigt har oraklet Porkkabork "tagit ut" damkronorna för OS.

Det innehåller i snitt 2 spelare från senaste årens topplag och finallag Luleå, Dampungen, Damgården och HV.

Däremot har han "hittat" i snitt 4,5 spelare från MooDoo-Damgnaget samt i snitt 2,5 spelare från Dampölsan och Damtrottoaren.

Enligt Porkkabork beror det säääääkert på att nästan alla spelare i de fyra topplagen senaste åren är yyyyyytisar.

Enligt hela världen i övrigt beror det förstås på att Porkkaborken utan att ha stoppåats av förbundet sparkat de bästa svenska spelarna och därefter fört krig mot de svenska topplagen och bara i mindre framträdande lag hittat mediokra spelare som varit beredda att lyda Porkkaborken blint och själva betala slash låna pengar för att få delta i varje pinsam samling med Porkkaborken för att gå upp mitt i natten alternativt på storspö av finskorna nästan alla av senaste >10 matcherna. Eftersom de fått bli OS-turister som belöning.

Gudars skymning. Jag tycker faktiskt att Porkkaborkens skamlösa beteende borde göra att han blir föremål för en #Metoo-utredning och att han borde dra med sig Boustedt - som låtit honom hållas - i fallet. Ut med dessa antika gubbar och Timellekvivalenter!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag sitter och arbetar med ett projekt, och har öppnat ett fönster för att kunna följa matchen - om det nu kan kallas match, när ena parten är Apan.

Man står förstås inte ut med att höra vare sig den ludne "dojopriföringlisch" ersättningen för en kommentator eller hoa-hoa-hoa från apflocken, så jag har förstås riktig musik på. Idag är det Tumbleweed connection som gäller.

Dock hörde jag CryBert förklara att dagens huvudämne är att Apan ska få ordning på poweplayspelet genom att köra köpespelarlinan möller-highsticking-lindholm med komplementet att placera >100 kg fläskberg framför målet.

Gudars skymning! Det blir alltså vanliga apvidrigheter med fläskberget överfallande målvakt, fy fan.

Eftersom förbundet avstått från att utse domare utan i stället skickat herr höjdhoppare Sjöberg till matchen inser alla att nu jävlars ska det blåsa i pipa. Och höjdhopparen gör ingen besviken. Redan efter 1,5 minut har han "hittat" (på) tre utvisningar som ingen annan sett.

Urk!
Kommentera