115824 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1862834

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag sitter och arbetar med ett projekt, och har öppnat ett fönster för att kunna följa matchen - om det nu kan kallas match, när ena parten är Apan.

Man står förstås inte ut med att höra vare sig den ludne "dojopriföringlisch" ersättningen för en kommentator eller hoa-hoa-hoa från apflocken, så jag har förstås riktig musik på. Idag är det Tumbleweed connection som gäller.

Dock hörde jag CryBert förklara att dagens huvudämne är att Apan ska få ordning på poweplayspelet genom att köra köpespelarlinan möller-highsticking-lindholm med komplementet att placera >100 kg fläskberg framför målet.

Gudars skymning! Det blir alltså vanliga apvidrigheter med fläskberget överfallande målvakt, fy fan.

Eftersom förbundet avstått från att utse domare utan i stället skickat herr höjdhoppare Sjöberg till matchen inser alla att nu jävlars ska det blåsa i pipa. Och höjdhopparen gör ingen besviken. Redan efter 1,5 minut har han "hittat" (på) tre utvisningar som ingen annan sett.