115824 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1862849

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hm, har inte sett matchen trots att den varit på, eftersom jag fick något viktigare att göra. Nämligen peta mig i örat. Dessutom åt jag middag.

Men det blev tydligen precis lika vidrigt som väntat. Efter första periodens 20 minuter har höjdhopparen dömt 20 minuters utvisningar och det handlar fr a om "roughing" dvs konsekvenser av att Aporna hoppar på motståndare och vevar med klubbor, gärna bakifrån, efter varje avblåsning. Nu har jag visserligen inte sett något av matchen, men tillräckligt av aporna tidigare för att veta vad de pysslar med.

Köpelaget har dessutom snubblat in ledning med 1-0 i första, och i detta nu är vi mitt i andra. 0-0-dyrkarna har således misslyckats.

Men det pågår hockey också, närmare bestämt i Linköping, där Luleå hade 0-1 efter en första period då man vann skotten med 3-16.

Nu i andra har zebran tydligen fått fnatt och visar ut Luleåspelare på löpande band och just nu har Dampungen vänt till 2-1, några minuter kvar av andra.

Zebran i fråga är division 1-klassad för herrhockey men när det gäller damer släpps han fram i högsta division och...ja, just det: han är från LINKÖPING! Begreppet "hemmadomare" får plötsligt en mer osportslig och kvinnoförtryckande innebörd: "det duger väl med en hemmadomare, det gäller ju bara damhockey"...